tiistai 15. helmikuuta 2011

Piristystä päivääni

toi postitäti tullessaan:) Outi-M lähetti minulle piristyspostia! Kiitos, kiitos, kiitos:) Nämä on ihanat liinat ja tuo kortti on kun karkki:)) (Kuva vaan on huono, kun en jaksanut lähteä ulos kuvaamaan... Antanette sen anteeksi?)

Ihanasti piristit Outi sairaslomaani!Olen minä jaksanut neuloakin aina välillä. Helmikuusta kesäaikaan tempaukseen olen saanut nyt 15 valmista työtä!! Viisi jäljellä, uskoisin saavani kaikki valmiiksi ennen määräajan umpeutumista:) Kuvia laittelen noista valmistuneista huomenna, kunhan yksi huivi on ensin pingottunut.

Mukavaa tiistaita:)

6 kommenttia:

 1. Kumma juttu, miten se posti tuo välillä kivoja juttuja. Ei siis aina laskuja :).

  Kivan väriset liinat.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita liinoja. Kylmä pakkassää ei tunnu kovin hellitävän, onpahan hyvää aikaa olla sisällä ja neuloa.
  Olen kohta onnellinen, kun saan pois noita vanhoja varastoja, pääseepi ostaa uusia lankoja, neljäs hamsterineule menossa.
  Myöhästynyttä ystävänpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä ollut tosi ahkera tempauksen kanssa! Musta ei tuohon olis ollut, oon sen verran hidas neuloja.

  VastaaPoista
 4. Neferi: Niin, minusta ainakin postitäti muistaa ihan liian usein laskuilla... Tylsä täti! Mutta mitä enemmän tutustun neuleihmisiin, sen enemmän postitäti joutuu kantamaan myös näitä ihania posteja:)

  villasukka: Kiitos, minustakin nuo liinat on todella kauniit ja kauniin väriset:) Minäkin nyt sairaslomalla olen ehtinyt kivasti neulomaan ja varastojani pienentämään (varastoa tosin on vaikka muille jakaa..) Kohtahan se on jo maaliskuu ja pääset taas sinäkin varastoasi kartuttamaan:) Mukavia kirpeitä pakkaspäiviä sinulle!

  Ulma: Itseasiassa olen aika yllättynyt miten nopeasti olen saanut aikaan kaikenlaista:) Luulin, että aloituksia olisi noin 19 jäljellä kun aika loppuu. Mutta realistina aloittelin aika realistisia töitäkin, jotka aika nopsasti valmistuu:)

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä! Värithän näyttävät kuvassa melkein paremmilta kuin oikeasti. Paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Outi-M: Kiitos, liinat ovat ihanat:) Tuo on niin huono kuva, että oikein hävettää:( Kyllä ne luonnonvalossa on kauniimman väriset kun kuvassa:)
  Parempi olo jo, oikeastaan ensimmäinen parempi päivä, huomenna töihin!

  VastaaPoista