tiistai 1. helmikuuta 2011

Helmikuusta kesäaikaan ja sisustusta

Puikolle pääsi aamusta heti puro-lanka, siitä oli tarkoitus laittaa alulle kämmekkäät äiskälle. No, sain ne valmiiksi asti tänään:)
Aion ottaa huomiseen aloitukseen varaslähdön ja luoda huivin silmukat valmiiksi. Huomisen olen vielä kuopuksen kanssa kotona ja samalla kun neulon katselemme elokuvia ja nautimme olostamme (niinkuin sairas nyt vaan voi nauttia).

Tässä äiskän kämmekkäät, lankana Puron Kanervikko:Tilasimme toissapäivänä neidin kanssa marsu-herroille vähän uutta sisutusta:) Meistä se oli hyvä idea, mutta pojat ovat ilmeisesti eri mieltä;) Kuvassa näkyy putkessa (joka siis sekin uusi sisustuselementti) toisen herran peppua ja toisen nenua. Nojatuoli on hirveä hirviö, puhumattakaan muista;) No, kunhan tutustuvat ensin noihin ihanuuksiin, niin tulevat varmaan toimeen, hih!Mukavaista viikon jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Voi miten hieno marsujen sisustus onkaan! Hih, samanlainen nojatuoli kuin Aavallamme, ja se rakastaa tuoliaan yli kaiken! Välillä se itse siivoaa häkkiään, ja tuoli vaihtaa vikkelään asentoa :) Sen takana on myös turvallista päivystää välillä.

  VastaaPoista
 2. Minäki oon ottanu jo varaslähdön. :D Tai oikeastaan kaksikin. Eikö pääasia ollut, et maaliskuun loppuun mennessä on 20 työtä valmiina? Hihi.

  VastaaPoista
 3. Mukavalta näyttää marsuherrojen uusi sisustus. nopsaan olet neulonut ensimmäisen työsi. Paranemisia kuopukselle, sairastaminen ei ole koskaan kivaa, ei isolle eikä pienelle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi. Oletpas ollut ahkera ja nopea neuloo.
  Hamstereissaen tänään vielä päässyt puuta pitemmälle.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 5. Kangaskasa: Meisäkin sisustus on hieno:) Poikein pitää vain tottua siihen, että emännät häärää välillä ja muuttaa sisustusta;) On meilläkin nojatuli jo vaihtanut paikkaa vaikkei montaa tuntia häkissä vielä ole ollutkaan:D
  Teillä on kyllä ihanat marsut:)

  Tristis: Mä jousuin tuon huivin alun (siis huomisen aloituksen) purkamaan pariin kertaan kun tein virheen mitä en löytänyt... Mutta nyt työ edistyy taas:) Mietin, että aloitanko huomenna sitten jo seuraavan päivän aloituksen... Katsellaan mitä huominen tuo tullessaan:)

  Kati: Kiitos:) Tuollaiset kämmekkäät ilman mitään erikoisuuksia ei kauan vie neuloa.

  VastaaPoista
 6. Villasukka: Kiitos:) Hamsterointiinhan on koko kuukausi aikaa, ehdit vielä:)
  Mukavaa iltaa sinulle myös:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo kämmekkäät, väri on kyllä herkullinen :) Niihin ei tainnut paljoa lankaa upota.

  VastaaPoista
 8. Nopeasti lähti kuu siellä käyntiin. Kauniit kämmekkäät! Marsuilla on niin hienoa, että!

  VastaaPoista
 9. Todella hauskat kalusteet :D.

  VastaaPoista
 10. SNY: Kiitos:) Melkein 50 gramman kerä puroa noihin kämmekkäisiin meni, ieni nöttönen jäi vain jäljelle.

  Mammutti: Kiitos:) Marsut ovat jo "testanneet" uudet huonekalunsa, ovat jo aika rohkeita epeleitä;)

  Neferi: Kiitos:) Eikös vain olekin hauskat kalusteet;)

  VastaaPoista