tiistai 8. helmikuuta 2011

Terveisiä Tallinnasta:)

Eilinen päivä meni hyvin ja nopeasti Tallinnan reissulla Kristiinan ja Veen kanssa:) Kävimme Karnaluksissa, Puu- ja Putuka Poodissa, Liann löngadissa, Maiasmokassa, Novaluxissa, Sadamarketin villapuodissa ja Vävarsissa (tulikohan kaikki...). Ja oltiin niin nopeita, että laivalla takaisin oltiin tuntia ennen laivan lähtöä;)

Tässä muutamia kuvia ostoksistani:) Ihan kaikkea en kuvannut, kun osan ostin SNYlleni pakettiin, ei sovi paljastella liikaa;)

Tämän kuvan ostokset pääasiassa Karnaluksista, mutta tuo sydän yläkulmassa on Novaluxista, vironvillan Sadamarketista ja hilepuikot (vilkutus vaan Veelle, mullakin on nyt hileiset puikot, en oo kade enää;)) ja kissanapit on Liann löngadista. Alareunassa näkyvät helmet sain Veeltä ja kirjanmerkin ja pienen säilytyspurkin (kaikelle pienelle tarpeelliselle) sain Kristiinalta, kiitos vaan tytöt:) Muistan teitä jotenkin tämän vuoden aikana!Tämän korin ostin Novaluxista, maksoi kokonaiset 2,54 euroa!! Ostin Kristiinalle saareen samanlaisen:)Isoja nappeja Karnaluksista:)Puu- ja Putuka Poodin ostokset:Pikkunappeja Karnaluksista:Nämä Novitat kulkivat kiltisti mukana koko päivän:)) Kiitos Kristiina näistä(kin)!Mukava päivä oli! Mennään taas joskus:)

Valmiiksi sain sinisen salomoninsolmuhuivin reissussa. Kuvaa en jaksanut napata, tulkoon yhteiskuvaan sitten kun kaikki Helmikuusta kesäaikaan tempauksen työt on valmiina:)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille:)

15 kommenttia:

 1. Kiva reissu taisi olla! Hienoja ostoksia! Voikun minäkin haluaisin ihan oikealle lankamatkalle Tallinnaan joskus, mutta tämä perheeni ei oikein taida olla samaa mieltä. Äiti ehkä lähtisi Karnaan ja noihin.. :) Pitäis ehdottaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kerkesit käydä monessa paikassa ja saaliskin ihan kiitettävä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta matkaseurasta ja kässykorista. Voin mä vähän sitä kokeilla kotona mutta saareen se sitt tulee mukaan, ehdottomasti.
  Mä tuun kanss sinne ystisneulomiseen, eli: tapaamisiin.

  VastaaPoista
 4. Roina: Oli kiva reissu:) Ei meidänkään perhe ihan aina innostu näistä lankamatkoistani;) Lankaa taitaisi olla jo moneksi vuodeksi tässä taloudessa, hih! Neitikin neuloo välillä jotain, mutta omia lankojani hälle annan pitkin hampain;) Karnassa kannattaa kyllä ehdottomasti käydä:)

  Sude: Kyllä ehdittiin ja rahaakin tietysti ehdin käyttää ihan kiitettävästi :D

  Kristiina: Kiitos itsellesi seurasta:) Saat toki koria käyttää jo etukäteen ja viedä halutessasi saareen, ihan sinun päätöksesi kun kori on sinun :D Kiva, nähdään siis maanantaina!

  VastaaPoista
 5. Kiva reissu, näitä on niin mukava lukea.

  VastaaPoista
 6. Kiitos seurasta vaan itsellesi! Tein inventaariota kotona ja huomasin muuten omistavani kahdet hilepuikot, pyöröt ja sukkikset...

  Huomaatko, töissä selain vaihtui ja mää pystyn kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 7. Upea saalis. Voi kunpa itsekin pääsisi taas Tallinnaan shoppailemaan... Ihan kuin lankaa ei olisi tarpeeksi jo muutenkin! :D

  VastaaPoista
 8. Toi kori on ihana, tahtoo kans (pakko lähteä Tallinnaan).
  Hauskoja nappejakin.

  VastaaPoista
 9. Outi-M: Kiitos:) Kiva kun käyt lueskelemassa ja kommentoimassa juttujani:)

  Vee: Kiitos itsellesi seurasta, oli mukavaa! Mennään taas joskus, eikös vaan?
  Eli mä sit saan olla kateellinen kun mulla ei oo pyöröjä;)
  Ihanaa kun pääset taas kommentoimaan:)!

  Drucilla: Lankaa ei voi koskaan olla liikaa;) mutta ei kerrota tätä minun miehelleni,saattaa olla erimieltä:D Karnaluks on kyllä loisto paikka ostaa kaikkea ihanaa!

  Smirgeline: Mitäs jos tulisit käymään? Voisit saada tuon korin itsellesi:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentistasi. Ihania ostoksia olekin Tallinassa tehnyt, tuo kori on kaunis.
  Täytyy tässä lähettää Sly paketti, olen jo miettinyt sisällön.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle!

  VastaaPoista
 11. villasukka: Kiitos:) Minullakin alkaa muotoutua SNYlleni paketin sisältö, jotain herkkua vielä mukaan niin saan paketin alkuviikosta postiin:)

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi, mitä ihanuuksia olet ostanut :D (Tuo kori on niin herkku, että täällä ollaan ihan kateudesta vihreenä)
  Kivannäköisiä nuo Punahilkka Kittytkin ja vau, mitä nappeja :D
  Selvästikin reissunne oli onnistunut.

  VastaaPoista
 13. SNY: Tuolta on aina kiva kantaa aarteita kotiin:) Vaikka tosin pitäisi enemmin hävittää kun haalia lisää... Minä olen varmaan ikuinen Hello Kitty fani, oli pakko mäkkärissä syödä lasten ateria että sain HK lelun *noloa* :D Napit, helmet ja (viron)villa on minun heikkouteni:)

  VastaaPoista
 14. Ihania ostoksia olet tehnyt !
  Pysyitkin hienosti "aisoissa" lanka ostoksissa. Minä menisin varmaan ihan sekaisin siellä lanka paratiisissa ;=)

  VastaaPoista
 15. Anneli: Kiitos:) Kyllähän siellä paratiisissä menee sekaisin, mutta toisaalta iskee myös sellainen pihiyskin kun sitä lankaa on niiiiiin paljon! Ja eihän tuossa kuvassa ihan kaikki langat ole mitä sieltä ostin;) Osa kun on menossa salaiselle neuleystävälleni, niin en arvannut kuvaa kaikista ottaa.

  VastaaPoista