keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vain yksi enää kesken Helmikuusta kesäaikaan töistä!

Tadaa! Sain kuin sainkin sukat valmiiksi kuopukselle:) Näissähän on käytetty Zeldan värjäämää lankaa. Ihan on kuopuksen näköiset sukat, hän on itse samaa mieltä:) Hän valitsi langan (tälläkin kertaa) omiin sukkiinsa, minä kun itsekkäänä olin kuvitellut tekeväni tästä langasta sukat itselleni;) Onneksi on lapsia, jotka pudottavat maanpinnalle, hih!Vihdoin on valmis tämä kaulaliina, ei kummoinen, mutta neidin toiveiden mukainen:) Sopii hyvin aikaisemmin tekemääni mariomyssyyn. Tai siis tarkoituksella tein "samaa sarjaa":)Nämä tiskikukat tein vähän niinkuin välipalana Helmikuusta kesäaikaan tempauksen aikana:) Näistä ei taida yksikään jäädä omaan käyttöön, vaan yllätän jonkun joskus jollakin näistä;) Ohjehan on napattu Tintin luomuksista, sieltä löytyy hyvät ja helposti ymmärrettävät ohjeet, kannattaa käydä kurkkaamassa:) Ja löytyy sieltä paljon muutakin lukemisen arvoista:)Nyt on sitten enää yksi työ tekemättä tuohon tempaukseen:) Sen päätin tehdä sunnuntaina, mikäli ei tule muutoksia ohjelmaan;)

Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Tämä turbonopea neuloja lähtee nyt tekemään silmukkamerkkejä ennen nukkumaan menoa:D

10 kommenttia:

 1. No sinähän olet varsinainen turboneuloja!! Kauhea mitä vauhtia olet neulonut!!! Ja suht isoja töitäkin, ettei mitään amigurumeja!!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä olen kuin Roinakin, hirmuinen turboneuloja. Nyt sitten jotakin teet itsellesi, vaadin:)

  VastaaPoista
 3. Roina: Voi kun osaisinkin tehdä amigurumeja! Niiden teko ja isoäidin neliöt olkoon seuraavaksi opettelulistalla, heti kun saan ne kämmekkäät ja nuo huivit tehtyä, ainiin ja se yksi 1 vuotis lahja myös;) Mä en oo mikään turboneuloja:D Mä oon vaan innokas räpeltäjä:)

  Zelda: Joo, joo! Teenhän mä jotain itsellenikin, hyvän mielen:) Ja tein mä tässä tempauksessa itselleni sukatkin!

  VastaaPoista
 4. Ihan kaamea vauhti :). Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä oot turbo. Haluaisitko seuraavaksi tehdä valmiiksi mun aloitukseni? Niitä olis kesken vielä, öö, 14.

  VastaaPoista
 6. juu ja mä lähetän sulle omat viisi kesken erästä 20 jo valmiina...

  VastaaPoista
 7. Neferi: Kiitos;) Mukavaa viikkoa sinulle myös!

  Krista: Höpö höpö:D Mulle vaan keskeneräiset;)

  Ertzu: Sinä myös, lähetä tänne vaan:D Katsotaan mitä niistä tulee;)

  MariJ: Kiitos kovasti:)

  VastaaPoista
 8. Hurja vauhti sulla kyllä on. Meikäläinen väkertää yhtä pientä amigurumia päivä tolkulla eikä valmista tahdo tulla millään :)

  VastaaPoista
 9. Sude: Ja höpsis, jos minä väkertäisin amigurumia, niin siinä menisi toooosi kauan! Ja tuo kuopus haluaa, että teen hänelle amigurumin... Hmm. saas nähdä koska aloitan;)

  VastaaPoista