keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Jospa sitä jotakin...

Minulle on tullut joku ihmeen neuleplääh... En voi ymmärtää... Minulle, joka elän neulomalla;) No, nyt kiehtoisi ompelu, mutta sille ei tahdo löytyä aikaa! Ja silmukkamerkkejä tekisi mieleni tehdä aina vaan lisää. Jospa viikonloppuna sitten löytyisi aikaa noille harrastuksille. Eikös äiti itse saa päättää mitä haluaa äitienpäivänä tehdä? :D Ja kyllä se neulomisintokin taas löytyy, uskoisin!

Mutta lähi päivien tapahtumiin, olkaa hyvä:

Neuleet kiertoon ketjusta sain toissapäivänä (olikohan se niin, menen päivistä jo ihan sekaisin..) kivan yllärin Tyynen äidiltä:) Kiitos kovasti! Nyt onkin tarvetta kaikelle lämpimälle, kun ulkona on niin kylmä!!



Neulekirja kokoelmani kasvoi eilen yhdellä kirjalla:) Koskahan ehtisin jotain tästä tehdä? Ihania malleja kyllä, jotain tulee toteutettua varmasti!



Tapasin tänään Kristan töiden jälkeen, kävimme juomassa kupposet teetä ja rupattelimme kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Kiitos seurastasi, oli kiva nähdä:) Ostin häneltä kaksi kerää lankaa;) Tein päätöksen, että en osta lankaa toukokuussa, mutta kun nämä kaupat oli sovittu jo huhtikuun puolella, niin enhän silloin pettänyt lupaustani? Enhän;)



Nämä sukat Krista teki minulle kun häneltä kauniisti pyysin:) Olen sen verran allerginen aloeveralle, että talviaikaan en pysty neulomaan lankoja joissa aloevera käsittely, mutta pystyn kyllä villasukkia käyttämään kun ei tule paljasta ihoa vasten:) Ihanat on! Kiitos muru:)





Ja loppulangasta Krista-rakas teki minulle tällaiset ihanat kämmekkäät vielä <3



Maanantaina aloitin työmatkapyöräilyn, maanantai meni hyvin, tiistaina oli takapuoli niin kipeä etten voinut kuvitellakkaan näyttäväni satulaa sille.. Menin bussilla, tänään taas urheasti pyörällä, jopa takapuoli kesti sen;) Huomenna menen bussilla ja perjantaina taas pyörällä. Ensi viikon tavoite, että menen neljänä päivänä pyörällä töihin:)

Mukavaa loppu viikkoa kaikille:)

17 kommenttia:

  1. Et ostanut lankaa toukokuussa, kun kaupat oli kerran sovittu huhtikuussa.
    Olethan huomannut vuodatukseni siitä että kirjo-pirkan yksiväriset käsitellään aloe veralla.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä neulebläähin selättämiseen, ja tietysti työmatkapyöräilyyn.

    VastaaPoista
  3. Hyvät lankakaupat teit! Pyöräily on mukavaa hommaa ja toivottavasti persaus tottuu. Itse käytän pitemmillä matkoilla pyöräilyhousuja, niissä kun on pehmikkeet mukana. Tsemppiä hyötyliikuntaan!

    VastaaPoista
  4. seijap: Kiitos tuestasi:) Ihanaa, että me neulojat ajattelemme samalla tavalla:D
    Kävin lukemassa blogistasi, en jaksanut enää illalla vaan kommentoida. Tylsää kun joka paikkaan työnnetään aloeveraa:(

    Katjuksa: Kiitos tsempeista:) Kyllä minä luulen, että tämä tästä! Pyöräily on ihan kivaa sitten kun takamus tottuu siihen ja jos vaikka muutama kilo jäisi tuohon työmatkalle kesän aikana, en yhtään pistäisi pahakseni;)

    Ihalaiska: Kiitos, tykkään noista molemmista langoista:) Sukkaa niistä varmaan pukkaa, itselleni toivottavasti;)
    Kiitos pyöräily tsempeistä, työmatka minulla on melkein 9 kilometriä ja pyörällä pääsen töihin nopeammin kun julkisilla:)

    VastaaPoista
  5. Hienot langat olet ostanut. Ja nuo Kristan tekemät sukat ja kämmekkäät on tosi kauniit.

    Voi kun osais neuloa jotaki kuviota, eikä aina vain sileää. Syy on siinä kun en ymmärrä noita ohjeita kirjoista :) Mukavaa torstaita ja työmatka pyöräilyä :)

    VastaaPoista
  6. Lankakaupat oli ihan lailliset, koska oli huhtikuun puolella sovittu, kiitos vaan =) Ja kiitos itsellesi niin seurasta kuin lahjuksista! Niihin palaan tänä iltana omassa blogissani; kun ukkokulta ei ole kotona, saan koneen ihan kokonaan itselleni ;) Toivottavasti sukat ja kämmekkäät ovat sopivat. Ja anteeksi, että sukkien tekeminen kesti niin kauan =( Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  7. Komeita lankoja :). Käsityöinto takkuaa joskus, mutta jostain se taas pulpahtaa..

    Kivaa loppuviikkoa mukavaa pyöräilyä :)

    VastaaPoista
  8. Aina välillä käy niin että into lopahtaa, siksi on hyvä että harrastaa monenmoista askarreltavaa, kun yksi into loppuu, toinen alkaa! Tosin siinä on vaaransa, että tuleeko valmista ollenkaan ;)
    Pyöräilyiloa sinne!

    VastaaPoista
  9. SNYterveisiä täältä kaukaa. Ja anteeksipyyntöni yhteydenpidon pienoisesta laiminlyönnistä, oma aika tuntuu välillä olevan kortilla tai sitten vain vaivaa saamattomuus...

    Kauniit nuo sukat ja kämmekkäät jotka olet saanut :) Ja tuosta sock innovation kirjasta olen kyllä kateellinen, pitäisi se itsellekin hankkia.

    Kiva, että huhtikuun paketti miellytti sinua. Paketista tosiaan jäi se kortti pois ja nimikin melkein livahti väärin (opinpahan ettei kannata paketti alkaa lähettämään väsyneenä valvottujen öiden jälkeen). Huivi oli tosiaan itsetehty ja lankana ihan Novitan Rose Mohair.

    Viimeinen SNYkuu on jo käynnissä ja kovasti mietin viimeistä pakettia... Haluankin tietää olisiko sinulla vielä jotain erityistoiveita näin loppua kohden? Mikä voisi piristää ja millä saataisiin neuleblääh katoamaan?

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia ja lahjuksia.
    Tsemppiä pyöräilyyn (tekis hyvää mullekin)

    VastaaPoista
  11. Kauniita lankoja olet ostanut, eihän noita voi jättää ostamatta;) Sukat ja kämmeekkäätkin ovat kauniita, todella upean värisiä. Mulla on tuo sukkakirja ja siinä on upeita sukanohjeita. Mielestäni ohjeet ovat hiukan sekavia, ainakin mun ymmärrykselle. Kuitenkin nytkin on yhdet sukat puikoilla. Ja kyllä se neulebäähkin siitä selättyy.

    VastaaPoista
  12. Heips! Lueskelin taaksepäin postauksiasi, ja kyselit nimeä sille suloiselle siniselle kukalle - se on kaihonkukka, sitä on meilläkin, kukkii juuri nyt! Leviää mukavasti, on maanpeittokasvi. Ihana sininen väri,sellainen hohtava.

    VastaaPoista
  13. Askartelin itte: Kiitos:) Krista osaa neuloa upeita sukkia ja kämmekkäitä!
    Minäkin mielutiten perussukat neulon, mutta jos vaikka vähän vaihtelua välillä;)

    Krista: Oli taas niin kiva tavata:) ja ihania lankojakin sain ostettua, vaikka se aina onkin vaikeaa luopua, hyvän kodin saivat:D
    Ei noiden sukkien teossa nyt niiiiiin kauan mennyt:)

    Neferi: Kiitos:) Ihania on kyllä nuo langat!
    Ja kiitos toivotuksista, mukavaa loppu viikkoa myös sinulle:)

    Sari: Odottelen intoa palaavaksi, eiköhän se sieltä löydy. Eilen menin bussilla ja neuloin pikkuista sukkaa. Ei tuntunut pahalta;)
    Ja se on totta, että kun harrastaa monenlaista käsityötä, niin joku saa vaikka vähän levätäkin välillä:)

    SNY: Minusta tuntuu, että toukokuu on aina kiireisin kaikista kuukausista (joulukuu toinen). Arvelin kuitenkin, ette mihinkään ole kadonnut ja kommentoit kun aikaa on:)
    Huhtikuun paketti oli ihana ja rosemohair huivi kruunasi koko paketin:) Kiitos vielä kerran!
    Sinä olet osannut rakentaa paketit niin hyvin minun näköisiksini, että en heitä mitään toivetta ilmaan. ihan varmasti kaikki kelpaa <3

    Tintti: Kiitos:) En ole hirmuisesti aamuihminen ja joka aamu mietin, josko sittenkin bussilla... Katsotaan miten tänään käy;)

    Neule-Kirppu: Kiitos:) Uskon minäkin, että plääh selätetään! Se vauvahaalari olisi tarkoitus saattaa valmiiksi... En kehtaa sitä sitten enää rippilahjaksi antaa;)

    LauraS: Kiitos kukkatiedosta:) Minä olen niin onneton noiden kasvien ja niiden tuntemisen kanssa... Mutta täällä aina saavastauksen kun kysyy:)
    Mukavaa toukokuuta sinulle!

    VastaaPoista
  14. Älä anna periksi takapäälle , vaan jatka sinnikkäästi pyöräilyä :) Nykyään on saatavilla pehmustettuja satulansuojia kaupoista, jos alapää kenkkuilee. Minullakin on semmoinen ja hyväksi on havaittu. Minä pyöräilenkin kesät talvet ympäriinsä ja kesällä teen pitkiäkin lenkkejä eväät mukana. Kyllä siinä aistii luonnon ihan eri tavalla kuin auton ikkunasta. Käsitöitä siinä vaan ei valitettavasti voi samalla tehdä, mutta matkalta voi poimia hienoja kiviä ja risuja sun muuta askartelumateriaalia :)

    VastaaPoista
  15. Sude: En anna periksi, mutta olen samalla itselleni armollinen;) Minulla onpyörässäni sellainen geelipehmuste, en huomannut ekaan kertaan eroa kivun määrässä:D
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  16. Ihania lankoja oletkin ostanut :) ja kauniita neuleita on Krista sinulle lähettänyt.

    Kyllä se neuleinto taas palaa, kunhan luova tauko on tarpeeksi pitkä :D

    Tuo kirja on aivan ihana, mullakin se on ja olenkin yhdet jo tehnyt ja toiset on puikoilla.

    VastaaPoista
  17. Simpura: Kiitos:) Melkein kaikki langat on kyllä ihania minun mielestäni:D
    Olen minä tänään vähän vauvansukkaa tikuttanut, ei tuntunut pahalta;) Nyt meinasin virkata kassin.. Saa nähdä tullaanko toimeen virkkuukoukun kanssa;)
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista