sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Messuilua ja mässäilyä ;)

Älkäähän pelästykö otsikosta, kyllä minä edelleen ihan ruodussa pysyn, välillä vaan vähän sivuraiteilla käyden ;)

Olin siis Tampereella (siellä synnyin kaupungissani) messuilla ihanan ystäväni kanssa :) Aamusella hän ilmestyi oven taakse kukon laulun aikaan ja toi minulle nämä ihanuudet!


Tuossa ne vieressä nyt huutaa päästä puikoille, mutta olen niitä rauhoitellut ja kertonut että ennen joulua ei toivoakaan ;)

Messumatka alkoi kiireellä ehtiä paikallisbussiin, että ehdimme junaan ajoissa. Ehdimme me ;) Junamatka meni jutellessa ja neuloessa, kuinkas muutenkaan :) Asemalla meitä oli vastassa äitini, tätini ja tätini mies, joka meidät autolla vei perille asti. Kaameat autojonot siellä muuten oli!! Mutta perille pääsimme ja huomasimme, että niin oli päässyt moni muukin!

Arjan kanssa olimme sopineet treffit siellä jo etukäteen :) Ja ihanaksi yllätykseksi myös Katju tuli paikalle Arjan kanssa :) Oli kiva nähdä teitä! Arjan toi minulle aarteita!


Pahoittelen huonoa kuvaa, otettu sisällä salamalla... Ulkona on tasaisen harmaata ja pimeää koko ajan, ei onnistu siellä kuvaaminen sen paremmin... Mutta näistä herkuista teen ihan itselleni jotain kivaa :) Ehkäpä Seijan sukat, saas katsoa nyt. Nämäkin langat saa kyllä odottaa aikaa joulun jälkeen :) Tässä kuvaa sukista millaisia ajattelin.

Meillä kun tuppaa tuon Zeldan kanssa olemaan aina vähän kärhämää, että kumman vuoro on maksaa kahvit jne. Niin hän pakotti minut valitsemaan syntymäpäivälahjaksi itselleni koon Succaplokkeihin ;) Eli minun ihan ekat ja ensimmäiset succaplokkini, rakastan niitä ja aion hankkia kyllä myös muita kokoja itselleni :) Kiitos ystäväni!! Olet tehnyt minut oikein oikein onnelliseksi! Ystäväni valitsi värin, minä sanoin koon ja laitoin silmät kiinni oston ajaksi :D


Nämä ihanuudet pääsivät heti koekäyttöön, ammiinan tyttärelle tein sukat ja on muuten ihan ekat tekemäni sukat, jotka on näin kauniisti pingotettu :)


Lisäksi ostin muutamat korvikset Elvarilta, niistä en voi kuvaa julkistaa kun on ostettu joulupukin konttiin :) Ja salaiselle neuleystävälle tuli ostettua joulukuun pakettiin ihana vyyhti lankaa. Eli en voi oikeastaan laittaa näytille mitään mitä messuilta ostin... On tämäkin messupostaus :D

Messujen jälkeen suuntasimme syömään Hookiin Kehräsaareen, myös isäni tuli meidän kanssamme sinne :) Söin vatsani täyteen, mutta jännä juttu tämän laihiksen myötä on se, etten voi syödä enää itseäni ähkyyn!! Positiivistahan se vain on :)

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille! Bongauskisakin on vielä käynnissä!

9 kommenttia:

  1. Herkkuja oot ostellut ja just oikean väriset succaplokit. Oli kiva nähdä.

    VastaaPoista
  2. Siellähän olivat kaikki! Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
  3. Voi mitä ihanuuksia! Minun täytyi jättää messut tällä kertaa väliin eilisen työpäivän takia.

    VastaaPoista
  4. Oih, mitä ihanuuksia. Itse toivoisi joskus pääsevän kädentaito messuille (kera rahoittajan).. kun ei oikein hirveän pitkille matkoille tule vain lähdettyä..
    Nuo sukkatsydeemit olisi ihanat. Kauniin väriset.
    Ja noista vyyhdeistä ihanimmat on tuo mariannekarkin väriset (valkoinen-pinkki) ja sitten tuo missä on mustan (?) kanssa lilaa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ystävä-kulta messupäivästä. Ensi vuonna taas uudestaan kyllä:) Iloisia pingotuksia sinulle, ne oli kyllä niin herkun väriset, että täytynee keksiä tekosyy ostaa itsellekin vielä sen väriset ylimääräiset;) - sitten joskus!

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia:) Eipäs satuttu törmäilemään siellä....no olihan siellä muutama muukin, joten ei ihme!

    VastaaPoista
  7. Voi äiti noita Zeldan lankoja! Aivan ihania!

    VastaaPoista
  8. Elvarin korvikset on kyllä syötävän herkullisia - ilman kuvaakin:) Sukkablokkeja minulla ei olekaan, joten ehkä innostus tarttuu tännekin. Sukat näyttää tosi kauniilta niihin pingotettuina.

    VastaaPoista
  9. Poxa, cada fio lindo que você ganhou! gostei muito:)

    bjinhos

    VastaaPoista