sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kesää kohti kohisten...

Tänään on ollut hyvä päivä:) Puuhastelimme pihalla koko perhe, meni nurin ruusupuskia ja muita pensaita. Viinimarjapensaat vedimme maan tasalle myös, muutama kirsikkapuukin sai lähteä. Risuja on kannettu kovasti ja mies niitä on silppurilla silpunnut omenapuiden, karviasmarjapensaiden jne. alle. Tihkusadekkaan ei puuhia haitannut:) Kukkasipuleita en jaksanut laittaa maahan, multaa pitäisi ensin hakea...

Mies sai eilen kirjolohen kun kävi kalastamassa, se savustettiin tänään ja hyvää oli:) Grillissä valmistui myös muu äitienpäiväateria.

Sain myös ommeltua muutaman jutun, olen ottanut osaa pariin vaihtoon neulomossa ja niiden tuotokset jäävät vielä hetkeksi näyttämättä;) Mutta yhden kesäkassin itselleni tein, mutta pahaa pelkään, että neiti sen itselleen omii... Olen joskus aikoja aikoja sitten huutanut itselleni huuto.netistä Marimekon Piprut Paprut markiisia palan, siitä muodostui tällainen kassi:Neulominen on siis jäänyt tosi vähälle tänä viikonloppuna, pitänee siis hetki istua vielä sohvalla neulomassa ennen nukkumaan menoa:)

2 kommenttia: