sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Vielä riittää ompelu intoa:)

Ja pakkohan tuota mielentilaa on käyttää hyväksi;) Eikös vain?

Tein tyrkylle työkaverille tällaisen punaisen pellavakassin. Leppäkerttupellava on taskuna kassin edessä. Taskun kiinnitykseksi laitoin omenapuusta tehdyn napin. (Tämäkin nappi on ostettu Tallinnasta Puu ja Puduka poodista). Mielestäni tästä(kin) kassista tuli kiva ja jos ei kelpaa työkaverille niin varmasti jollekulle muulle:)Tässä kuvaa vielä napista ja leppäkertuista lähempää:Tämän pöllökassin tein neulomon neuleetkiertoon kerjuun Yunalle:) Toivottavasti tuli mieleinen:) Tämä lähtee huomenna matkaan ja on saajallaan viimeistään keskiviikkona (ainakin toivottavasti!).Tässä lähikuvaa pöllöpellavasta ja napista, joka tässä kassissa on katajaa ja samaisesta puodista Tallinnasta ostettu kun nuo aikaisemmin käyttämäni omenapuunapit.Vielä olisi äiskän kassi valmiiksi leikattuna. Sen ehdin toivottavasti ensi viikon aikana saamaan valmiiksi, niin esikoinen mennessään mummolaan sen voi sitten tuliaisena viedä:)

Neitikin tahtoo oman kassin, hänelle on varattu tummansinistä pellavaa ja siihen silitän perhosen kiinni. Hän kun oli niin katkera kun se edellinen perhoskassi meni entiselle työkaverilleni eikä hän sitä saanut.

Mutta nyt hiljenee ompelupaja tällä erää;)

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo pöllöt ja leppikset! :) ja laukut tietystikin. :)

  VastaaPoista
 2. Elina minustakun nuo kuvio pellavat on kauniita:) Seuraavalla Tallinnan reissulla varmaan pitää hamstrata noita lisää;)

  VastaaPoista
 3. Mää niin kateellisena kattelen noita ihania pussukoita ja pussukkatauti vaan pahenee. Mää niin tahtoisin noi kaikki ;)

  VastaaPoista
 4. Vee-kulta, mitä ihmettä me keksittäisiin tuohon sinun pussukkatautiin? Josko vaikka yllättäisin sinut joku päivä? ;)

  VastaaPoista