lauantai 15. toukokuuta 2010

Yllätys hyökkäyksiä...

Eilen lähdimme merellä käymään miehen ja kahden nuoremman lapsen kanssa. Aluksi ajatuksena oli käydä Tallholmenissa, mutta päädyimmekin yllättämään Kristiinan Kaunissaaressa:) Yllätys onnistui oikein hyvin, Kristiina ei voinut eikä osannut aavistaa, että pölähdämme paikalle! Lähetimme ovelasti lapset ensin katsastamaan onko Kristiina teltallaan ja siellä hän oli;) Tervehti lapsia, muttei tunnistanut, on kerran aikaisemmin nähdyt neidin.

Tällä saavuimme saareen, lähelle Kristiinan rimahimaa:Majoitus alue näytti jo hyvältä:) Ja ensimmäinen yö oli mennyt ihan hyvin, sitten kun uni tuli. Aluksi kuulemma Kristiina oli kuunnellut ääniä, milloin äänet oli pupun äänet ja milloin linnun. Ei mitään pelottavaa kuitenkaan:)Lapset nauttivat täysillä rantakivillä oleilusta. Löytyi kotilo, katkarapuja ja kauniita kiviä:) Ihan kotiin asti niitä kiviä kannettiin myös.Tässä muutama kivi kaunissaaresta:Kristiinakin yllätti ja antoi minulle tämän ihanuuden. Sanoin matkalla takaisin kotiin neidille, että "Olipa Kristiina hassu kun antoi minulle tämän ihanan käsityöpussin", niin neiti vastasi siihen, että "ystävät on välillä hassuja". :) <3Veimme mekin mennessämme tuliasia, kaksi pullon kylmää coca colaa
(paitsi ettei se enää perille päästyä ollut ihan kylmää..) sekä mustikkapiirkka suklaalevyn:)

Kotiin päästyämme yllätys hyökkäykset jatkuivat... Ystävämme veivät meidät "yllätysten seikkailulle", siitä enemmän myöhemmin... Nämä samaiset ihanan kamalat ystävämme, jotka yllättivät meidän jo kerran, siitä voi lukea täältä.

7 kommenttia:

 1. Voi Kaunissaari kaivaten. Kauheasti tekisi mieli tehdä sama. Vene olisi trailerin päällä tuossa, muttei mies pääse huomenna kaveriksi. Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 2. Oma vene olisikin kiva, voisi tehdä tuollaisia ylläreitä! :) Näköjään leirin rakentelu on edennyt mukavasti. Kiitos, että kävit vinkkaamassa raportista :)

  VastaaPoista
 3. Outi-M, saari oli kyllä käymisen arvoinen. En ole siellä aikaisemmin käynytkään. Trailerin päällä vene meilläkin on:) Minä en osaa muuta kun istua kyydissä;)

  -maria-, ole hyvä vaan:) Arvelin, että moni on kiinnostunut Kristiinan elosta saaressa:)

  VastaaPoista
 4. Hih, kyllä se on varmaan tunnustettava, että merikelpoista venettä ei saa edes mereen ilman miestä.

  VastaaPoista
 5. Outi-M: Hih, niinhän se taitaa olla;) Mutta onneksi mies on innokkaampi merellä kävijä kun minä, niin lähtee eukkoakin mielellään merellä käyttämään:D

  VastaaPoista
 6. Voi että miten kiva yllätysreissu! Ja hyvä kun muistit Kokiksenkin vielä ;D Se on se must-juttu :D Itsekin odottelen saareen pääsyä, mutta taitaa mennä kesälomalle...

  VastaaPoista
 7. Susi: Meillä on tarkoitus piipahtaa uudestaankin:) Mennään sitten paremmalla ajalla ja kierretään vähän saarta.

  VastaaPoista