maanantai 3. toukokuuta 2010

Sä kasvoit neito kaunoinen... !?

Viime yönä meinasin saada sydänkohtauksen! Keskellä yötä ikkunaan koputettiin ja mies meni ikkunasta katsomaan, että mitä ihmettä!! No siellä meidän takapihallamme seisoi ihanat ja yhtäaikaa kamalat ystävämme.. Miehelläni on siis syntymäpäivä tänään:)

Mies meni ovelle ja ystävät lauloivat hänelle "Sä kasvoit neito kaunoinen..." Mitähän tuosta pitäisi ajatella;)?

Myös minut haettiin laulettavaksi ulos, sama biisi uudelleen. Ja iso lahja odotti avaajaansa. Minua vähän epäilytti, että koko paketti räjähtää, mutta niin ei käynytkään tällä kertaa, vaan laatikosta leijaili esiin:Minun kohdallani tosin ihan kamalan liian aikaisin, vastahan olen vähän yli kolmekymppinen;) Nuo pallot kuulemma symboloivat lahjaamme, joka oli aivan odottamaton ja ihana! Eli:Toki juotavaakin saatiin:Uni ei sitten meinannutkaan tulla uudestaan ihan heti!

Kiitos vain meidän molempien puolesta miehen äidille, miehen sisaruksille perheineen ja noille ihanan kamalille ystäville <3

Pelolla odotamme jatkoa...

5 kommenttia:

 1. Hihii, tuosta tahdon sitten kuulla sisäpiirin juttua, kunhan toteutuu:) Ihana yllätys

  VastaaPoista
 2. Ihana ylläri! Varmasti lämmitti mieltä :) Onnea molemmille sankareille!

  VastaaPoista
 3. Yllätys tosiaan oli aika melkoinen!
  Varmasti Zelda tulet kuulemaan kun yläilmoihin päästään;)

  Kiitos Vee:) Yllätys kyllä lämmitti mieltä:)

  VastaaPoista
 4. Wau! Tämmöset on just niin niin ihania tosi ylläreitä. Ihania ihmisiä te tunnette. Upeata! Mä oon paljon seurannut noiden pallojen lähtöä ku asuin Kaivarin vieressä. Aikamoista touhua se on mutta kun ilmaan pääsevät niin meno on kuulemma elämys ja ihan mukava sellainen.

  VastaaPoista
 5. KristiinaS nämä ystävämme ovat alkujaan mieheni lapsuudenystäviä ja heidän perheitään:) On kyllä ilo ja onni tuntea tällaisia ihmisiä!

  VastaaPoista