tiistai 18. toukokuuta 2010

Kiertoketjun tuomaa ja viemää:)

Tänään oli taas hyvä päivä, ainakin postin osalta:) Ei yhtään laskua! Mutta ihania yllätyksiä ja minulle!

Tällaisen ihanan varakassin sain *Mariannelta*. Tämä on niin ihana, että en tiedä raaskinko ottaa käyttöön, likaantuu vain... Tämä on niin ihana, että miehellekkin (jonka mielestä tämä on myös kaunis) sanoin, että tätä ei sitten kauppareissuilla liata! Tämä on myös niin ihana, että hetken mietin käärinkö silkkipaperiin ja laitan laatikkoon ja kurkin vain aina välillä... Mutta päätin senkin uhalla, että likaantuu käytössä, ottaa sen käyttöön. Pitää koko maailmalle näyttää miten hienon kassin omistan:)Sain myös nämä ihanat kämmekkäät:) Nämä teki andii, kiitos vain tätäkin kautta:) Näistä tosin väännetään neidin kanssa kättä, että kumman käsiin päätyvät.. Ehkäpä olisi viisainta nämä kääriä silkkipaperiin, niin neiti ei ehkä löytäisi näitä;)
Näiden mukana oli kaunis kortti ja teksti niin totta!Minä lähetin kiertoon nämä 7veikalla tehdyt sukat. Olen tehnyt nämä aikoja sitten neidille, mutta neidin jalat kasvoivat nopeammin kun nämä valmistuivat... Joten joku onnellinen saa nämä hiirulaiset jalkoihinsa:) Näiden sisällä on napit, jotka tarkoitettu silmiksi ja olipa siellä sukan sisällä viiksiksi tarkoitetut langan pätkätkin. Nämä saa sitten uuden omistajan äiti laittaa paikoilleen:)
Tänään on ollut kiireinen päivä! Töissä riitti haipakkaa ja töiden jälkeen kävimme ostamassa neidille mekon kevätjuhliin. Sama mekko menee sitten kesällä juhlamekkona häissä, pitkästä aikaa saimme hääkutsun:) Vieläpä illan kruunasi vanhempainilta koululla, siellä vierähtikin sitten melkein kaksi tuntia! Ja kiire senkun jatkuu vain... Hirvittää, että milloin ehdin tehdä käsitöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti