tiistai 25. tammikuuta 2011

Arpajaispalkinnot koululle valmiina

Ja itseasiassa sinne jo luovutettuinakin:)

Tein koululle musiikkiluokkien arpajaisiin voitoiksi kahdet sukat 7veikasta, toiset jättiraidasta ja kokoa noin 37, toiset sinisorsasta ja kokoa 44. Kolme salomoninsolmuhuivia, kaksi oli rosemohairia, yksi jotain muuta mohairlankaa (oli vyöte kadonnut).Päätin tehdä sinne myös korviksia, yhteensä tein niitä 10 paria. 4 kännykorua innostuin tekemään myös. Tosin huomasin nyt vasta ettei ne näy juurikaan kuvassa, mutta parempaakaan ei nyt enää saa...Olen tyytyväinen saldoon:) Meidän perheemme on omalta osaltaan ottanut osaa arpajaisvoittoihin;) Enää sitten vain ostamme arpoja kun tulevat myyntiin:D

Olen (hullu) ottanut osaa Neulomossa Helmikuusta kesäaikaan tempaukseen! Se kestää 1.helmikuuta - 20.helmikuuta. Jokaisena päivänä tulee aloittaa uusi neule/virkkaus. Ja työt tulee saattaa loppuun 27.maaliskuuta mennessä - tuolloin alkaa siis kesäaika. Kuvia siis ainakin luvassa Helmikuussa:D

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Loma on taas lusittu tältä erää...

6 kommenttia:

 1. Johan olet ahkeroinut kovasti arpajaisten eteen. Toivottavasti arpoja menee nyt kovasti kaupaksi, kun on noin hyviä palkintoja. Korvikset sai hyvin näkyviin, kun klikkasi kuvaa suuremmaksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sude:) Nykyään vaan tuntuu, ettei mikään riitä... Käsityötä ei arvosteta jne. Palkintojen pitää olla jotain suurempaa ja kalliimpaa, että arvat menee kaupaksi... Mutta köyhän on vaan pakko yrittää itse;) Arpoja tulee myyniin tosi paljon, ja paljon niitä myös menee kaupaksi. On siellä voittoina lahjakorttejakin, mutta toivottavasti joku on onnellinen kun saa itsetehtyäkin:)

  VastaaPoista
 3. Non nii saithan paljon tehtyä.
  Kyllä varmaan löytyy niitäkin, jotka arvostaa itsetehtyä. Ainakin myyjäisissä sen huomaa, että niitäkin on.

  VastaaPoista
 4. Smirgeline: Mielestäni sain ihan kivasti tehtyä noita kyllä:) On niitä jotka arvostavat kädentöitä vielä onneksi olemassa:)

  VastaaPoista
 5. Neferi: Ei minusta niin hirmuinen määrä kuitenkaan:)

  VastaaPoista