torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaisen löpinöitä:)

Niin se on nyt kuusi raahattu takapihalle, kesällä poltellaan sitten grillissä;) Koristeita löytyy varmaan vielä kesälläkin, meidän kuopus on sellainen jouluihminen, että keksii ripustella koristeita paikkoihin mihin muut eivät ikinä keksisi;)
Kuusenneulaset odottavat siivoojaa vielä hetken... Kohta se imuri on kaivettava kaapista ja häädettävä nuo pistelijät pois!

Arvontahuivi on valmis:) Pingotusta vaille vielä, ehtii hyvin ennen helmikuun loppua uudelle omistajalleen;) En vain voinut pitää näppejäni erossa huivin tekeleestä.. Kettuhuivikin valmistuu hyvää vauhtia, ehtii synttärisankarin kaulaan kyllä juhlapäiväksi.

Puikoille pitäisi ottaa siskon myssy, ohjekin löytyi uudesta Suuri käsityölehdesä. Sisko sen ite sieltä bongasi. Ja siskon avomiehelle ne kynsikkäät hupuilla pitäisi myös tehdä. Ja parit sukkalankakerät kerin juuri uudella rakkaudellani:) Toiset sukat tulee neidille ja toiset kuopukselle. Lanka on ystäväni itse värjäämää molemmissa kerissä:)

Niin se taitaa mennä tämä hyvin suunniteltu "kudon vain itselleni" kuukausi ohi. Mutta ei haittaa, tykkään tehdä muille:) Kyllä minä tämän talven aikana itsellenikin jotain teen!

Mukavaa loppiaisiltaa kaikille! Minä lähden kaivamaan imuria ja sen jälkeen saunaan, saan sitten loppuillan neuloa;)

ps. kuvia ei nyt ole kun bloggaan omalta koneeltani ja tänne ei ole laitettu vielä yhden yhtäkään kuvaa...

5 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi blogissani. Piristää lukea. Tänään luulin ilmaa lämpöisemmäksi mitä se oli, lähdin ulos liian kepeissä vaatteissa, vilu tuntuu vieläkin.Ei oikein näytä tuohon mittariin luottavan.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kuusi korjattiin pois tänään, oli tosin muovikuusi tänä jouluna. Eipä tullut neulasia, tosin kyllä siitäkin vähän tippuu muovineulasia.
  Tosi nopeesti teit sen huivin, rutiinilla ehkä!

  VastaaPoista
 3. villasukka: Blogissasi on kiva käydä lueskelemassa ja onhan sitä joskus jätettävä jälkensä että siellä käy:)

  Smirgeline: Meillä varsinkin tuo miesväki haluaa OIKEAN kuusen, itse en niin välittäisi juuri noiden juhannuksenakin löytyvien neulasten takia... Mutta onneksi on melkein vuosi seuraavaan puuhun;)
  Huivin tein nopeasti kun se tuossa koko ajan huuteli:) Vaikka olen minä noita nopeamminkin tehnyt;) Työt haittaa harrastuksia!

  VastaaPoista
 4. No, sä taidat kanssa olla niitä tapauksia, joilla muut menevät aina itsen edelle. Koita välillä saada itsellesikin jotain ;)

  VastaaPoista
 5. Krista: Niin se taitaa olla.. Mutta hyvillä mielin ajattelen muita:) Nyt on puikoilla jotain vain ihan minulle itselleni! Usko tai älä;)

  VastaaPoista