maanantai 31. tammikuuta 2011

Junasukkia ja valmistautumista;)

Se on sitten Tammikuu lopussa! Ja tätä viimeistä päivää vietän kotosalla kuopuksen sairastaessa.

Tänään päättelin kahdet junasukat:) Tarina niiden takaa löytyy täältä.Ja tempaus Helmikuusta kesäaikaan alkaa huomenna. Valmistauduin tänään siihen ja kaivoin esiin lankaa (mikä ei kyllä ollut vaikeaa;)) ja puikkoja (niitäkin löytyy minulta kiitettävästi;)). Listaa olen tehnyt jo viime viikolla ja tänään muokkasin itselleni sopivammaksi. Viime hetken muutos tuli, kun esikoinen muistutti että hänelle lupasin tehdä sukat! No 7veikasta valmistuu nopsasti;)

Kuvassa on kaikkiin muihin päiviin lanka valmiina, mutta yhteen työhön en löytänyt omista varastoistani sopivaa, sen aion ostaa ensi maanantaina Tallinnasta:) Puikotkin riittivät muuten, mutta yhdet 40cm pitkät 6mm pyöröt multa puuttuu, tai siis ei puutu, mutta on kiinni jo toisessa työssä. Ongelmaahan ei ole jos saan tuon toisen työn alta pois;)

Tässä langat ja puikot Helmikuulle:) Tykkääköhän mies jos ne on tuossa makkarin lattialla 20 seuraavaa päivää? Siitä vain olisi niin helppo napata aina seuraava työ:D Taidan kuitenkin säilyttää rauhan talossa ja kerätä nuo pois ennen kuin ukko-kulta kotiutuu;)Oikeastaan aika innolla odotan, että mihin kykenen;)

Mukavaa viikkoa kaikille! Pitäkäähän itsenne lämpimänä, että ette vilustu!

11 kommenttia:

 1. Olen etsinyt ikuisuuden ohjetta noihin junasukkiin, kiitos linkistä! Onnea tempaukseen!

  VastaaPoista
 2. Ulma: Hyvä kun minusta oli apua:) Noita sukkasia on kiva tehdä, kun valmistuu niin nopsaan.
  Kiitos, onnea tässä tarvitaan kun tuo tempaus alkaa! ;)

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä mistä langoista (yleensä) neulot nuo junasukat? :) Olisi mukavaa neuloa tuollaiset suloiset pienet sukat. :)

  VastaaPoista
 4. Elina: Yleensä teen junasukat ohuesta sukkalangasta, milloin mistäkin. Puikoilla 2 1/2 yleensä:)

  VastaaPoista
 5. No jo siinä on projektia kerrakseen. Näyttää siellä olevan ne mun tuomat yksvärisetkin.
  Ja ostolistaa jo kirjoitat maanantaiksi?;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistasi.
  Minäkin aloitan huomenna hamsterit ja siinähän helmikuu menee.
  Kauniin värisiä lankoja.

  Iloisen väristä maanantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Junasukat ovat aina niin kivan näköisiä.

  Melkoinen määrä projekteja, mutta pääsetpä hakemaan lankaa :).

  VastaaPoista
 8. KristiinaS: On on, suhtaudun vähän. hmmmmm... epäillen omiin kykyihini;) Mutta katsellaan paljonko noista saan valmista Maaliskuun loppuun mennessä. (Nyt unohtui päivä milloin piti olla valmista..) ;) Lankaa tarvitsee aina! Ja nyt aion ostaa Tallinnasta jotain kivaa lankaa (varmaan lähinnä vironvillaa;)) ja puikkojakin + niitä ihania silityskuvia, saat apuna taas kaivella laatikoita:D

  villasukka: Kiitos:) Minä en aloittanut hamstereita, mutta yritän muuten vain vähentää hamstrausintoani;) Tallinnasta aion kyllä ostella kivoja lankoa ja muita tarvikkeita, nappeja unohtamatta! :) Mukavaa tiistaita sinulle:)

  Neferi: Minäkin tykkään noista junasukista, niitä on kiva tehdä:) Ja nyt kun osaan ohjeen ulkoa, niin helpottaa kummasti noiden tekeminen työmatkoillakin:) Langan jämiä olisi noihin vaikka kuinka!
  Melkoinen määrä on projeksteja, mutta mitään hirmuisen suurta en aio aloittaa, sukkia, kämmekkäitä, huiveja, pipoja jne. vain. Inhoan keskeneräisiä töitä, enkä niitä kauan jaksa katsella vaan puran mieluummin pois kuleksimasta:)

  VastaaPoista
 9. Hienosti olet suunnittellut langat ja puikot kohdilleen tempaukseen. Hauskaa helmikuun neulontaurakkaa sulle! Itse en lähtenyt mukaan, kun en tiedä miten kädet kestävät, mutta seuraan innolla muiden projektia :)

  VastaaPoista
 10. Onnea vaan projektillesi. Kannattaa tosiaan tehdä välillä pieniä ja nopeita töitä.
  Junasukat ne on niin vekkulin näköisiä.
  Saas nähdä kuinka monen klikkauksen jälkeen tänään saan tämän kommentin tulemaan;)

  VastaaPoista
 11. Kangaskasa: Hienosti alkoi urakkani, eka työ valmis;) Huominenkin olisi tarkoitus aloittaa tänään:) Katsellaan kun tuskastelen maaliskuussa, että mikään ei valmistu;)

  Smirgeline: Kiitos vaan:) Mulla on oikeastaan vaan pieniä töitä, sukkaa, tumppua, pipoa jne. Muutama huvi olisi kyllä tarkoitus tehdä, ne on suurimmat ja vaativimmat työt:)

  VastaaPoista