perjantai 7. tammikuuta 2011

Tunnustuksia..

Lankahyllyillä ei pitäisi käydä edes kurkkaamassa onko siellä mitään... Näinhän siinä sitten käy!! En millään voinut jättää Prismaan noita Tempoja, en koska ne oli tarjouksessa 2,90 euroa per kerä, en koska haluan takin näistä itselleni, en koska ne oikeastaan vaativat päästä meille;) Ja oikeasti pohdin tätä asiaa keskiviikosta lähtien, ei siis ollut heräte ostos, eihän?Tällaiseenkin nyt lähdin mukaan ensimmäistä kertaa:) Jänskättää!
Krista tuossa edellisessä postauksessa kävi kommentoimassa, että olen ihminen jolle aina menee muut edelle, niin se taitaa olla. Mutta osaan olla itsekäskin;) Nyt on nimittäin puikoilla tulossa jotain vain ihan minulle itselleni:) Enempää en vielä kuitenkaan paljasta, hih!

Kettuhuivi on korvia vaille valmis. Revontulihuivi on pingottunut yön yli. Huomenna otan kuvaa siitä valoisalla ajalla:)

Tänään oli kiva päivä:) Näin ensimmäistä kertaa sydänystäväni! Hän oli juuri sellainen kun kuvittelinkin. Kävimme yhdessä syömässä:) Seuraavaa kertaa on hyvä odottaa.

Mukavaa perjantai iltaa kaikille! Palajan huomenissa huivikuvan kera:)

8 kommenttia:

 1. Siis mikä sydänystävä? Onks mulla menny joku tempaus ohi silmien?
  Ai sua, lankahyllyt on kierrettävä nyt kaukaa, ensin noi pois sieltä jne... ;)

  VastaaPoista
 2. Minäpä pääsin Anttilan lankahyllyjen ohi ottamatta mitään kärryyni. Temposta oli jäljellä vaan sitä tummaa vihreetä ja olen yrittämässä, nyt saada varastoani pienemmäksi ihan oikeesti. Kuvia odotellessa ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä noissa ostamissasi langoissa! Täällä meidän kulmilla oli tänää lankahyllyt liki tyhjänä, joku hurja oli ostanut kaiken... minun onnekseni jäljellä oli vain värejä, jotka ei minua kiinnostanut. Vielä piti siis langanostolakko...

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit noissa langoissa!

  VastaaPoista
 5. Onko sulla muitakin ystäviä kuin mä? ;)

  Ehdottomasti lupaan ainakin yrittää nähdä suakin, kyllä se muakin piristäisi! Nyt ei ole oikein nähnyt ketään muuta kuin kodin ja sairaalan seinät... Helmikuun alkupuolella on lomaa, silloin?

  VastaaPoista
 6. KristiinaS: Mut kun mä ostin nuo langat ihan tarpeeseen ja muutaman päivän harkitsinkin:) Meinaatkos Tallinnassa vahtia mun ostoksia;)?
  Sydänystäväni on ystävä, jonka olen tuntenut muutaman vuoden, mutta nyt vasta tapasimme ensimmäisen kerran:)

  seijap: Prismassa oli Tempoa vielä ihan kivasti jäljellä, löysin jopa samaa värjäyserää nuo kaikki 10 kerää tuota luumua(?). Pakkohan se nyt on alkaa kiertää nuo hyllyt kaukaa jos aikoo vähentää lankamäärää;)

  Kati: Onneksi sinulle:) Minä en oikeastaan ole edes langanostolakossa. Tarkoitus kuitenkin olisi neuloa lankaa enemmän tänä vuonna kun kantaa sitä kotiin.. Pitäisi varmaan nyt ensin kaikki puhumattomat langat häätää ensin pois;)

  Mervi: Kiitos:)

  Vee: Saattaapi olla muutama, hih;)
  Jep, Helmikuun alkupuolelle treffit:) Mulla ei kyllä ole lomaa, mutta joku iltapäivä?

  VastaaPoista
 7. Vieläköhän sinne Prismaan jäi Tempoa? Ei niin että tarttisin... Makoisalta näyttää tuo keko!

  VastaaPoista
 8. Krista: Jäi sinne Prismaan Tempoja perjantaina vielä. Tänään (taas) keskutelin itseni kanssa, että käynkä katsomassa petroolia lisää, mutta voitin itseni enkä mennyt;)

  VastaaPoista