maanantai 3. tammikuuta 2011

Olen rakastunut!

Siis tuohon kerijälaitteeseeni! Se on ihana, en tajua miten tulin toimeen ennen!! Katsokaa nyt miten ihania keriä;)Pakkohan se oli tulla tätä vain hehkuttamaan, kun on niin hyvä fiilis! Hyvä tuosta laitteesta, perheestä ja ystävästäni jonka tapaan tammikuun puolessa välissä:) Pitkästäaikaa, niin minusta ainakin tuntuu!

Lupaankin tänä vuonna muistaa ystäviäni jotenkin, postikortilla muutenvaan, silmukamerkeillä yllättäen tai jotenkin muuten kivasti:)

Iloista viikon jatkoa kaikille:)

12 kommenttia:

 1. Hih, eikös ole ihana laite :D
  Minäkin ostin kerijälaitteen syksyllä ja siinä sitä sitten istuttiin illat pitkät ja kerittiin lankavyyhtejä (ja välillä jopa seiskaveikkakeriä) uusille kerille ihan pyörittämisen ilosta.

  VastaaPoista
 2. En tulisi minäkään enää toimeen ilman tuota samaista vehjettä. Ja tuokin on koettu mitä Simpura kirjoitti, jämäkeriä välillä pyörittelen uusiksi söpöiksi keriksi, hih! Pian nähdään:)

  VastaaPoista
 3. Simpura ja Zelda: En oikeasti uskonut tarvitsevani tuota, mutta nyt en pois antaisi! Ihana laite kerrassaan:)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kiitos ihanasta kommentistasi !!!
  Mulla on tuo samanlainen laite ja en kyllä luopuisi.
  Tulen tänne uudelleen paremmalla ajalla.
  Nyt pitää lähteä töihin ;(

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo rakas on hankittu? Miten isoja keriä sillä saa kerittyä? Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Oi, minä vasta haaveilen tuollaisesta uudesta rakkaudesta! Josko pukki ensi jouluna toisi... tai peräti hyvä haltija syntymäpäiväksi ;) Täytyykin vihjaista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anneli:) Poikkea uudestaan, niin aion minäkin sinun sivuillasi vierailla ahkerasti:)

  Outi-M: Ostatin laitteen Tampereen kädentaitomessuilta marraskuussa, mutta myyjää en muista... Maksoi muistaakseni 30 euroa. En tiedä oliko normaali hinta vai messuhinta. Mies googlasi tuon laitteen ja tuolla voi keriä 170g keriä.

  Krista: En kyllä enää pois antaisi! Saan kyllä (vielä) tapella vuorostani kelata tuolla lankaa;) Kohta on varmaan talo täynnä kivoja lankakiekkoja!

  VastaaPoista
 8. mä haluun kans tollasen..seuraavaksi ostoslistalle

  VastaaPoista
 9. Kätevä laite keriä lankaa. Ostaisin, jos jotain löytäisin.
  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 10. ertzu: Tämä laite on kyllä tosi kätevä! Ihmettelen kyllä miten tosiaan olen tullut toimeen ilman sitä ennen;)

  villasukka: Minä olen etsinyt tällaista kyllä jonkin aikaa, mutta messuilta Tampereelta sitten löysin sopivan hintaisen. Pakettiinhan se silloin vielä meni ja nyt joulun jälkeen onkin sitten ollut kovasti käytössä:)

  VastaaPoista
 11. Raaskiikos niitä keriä nyt käyttääkkään, kun ovat niin kauniita. Vai meneekö tämä talvi pelkkiä keriä tehdessä :D Minulla ei tuota laitetta ole, enkä uskalla hankkiakkaan, ettei asunto täyty pelkistä lankakeristä :):) :)

  VastaaPoista
 12. Sude: Hui tuota en tullutkaan ajatelleksi! Saattaa olla, että blogissani on kohta kuvia vain kauniista keristä;)

  VastaaPoista