tiistai 12. huhtikuuta 2011

Posti toi minulle tänään...

... no mitäs muutakaan kun sukat:D Ihanaa!! Ei tarvitse palella ensi talvena (eikä kesälläkään, hih!) Tiedän, että ainakin kahdet on vielä tulossa:D

Nämä kauniit sukat sain Marlelta. Kiitos Marle:)Minä olen saanut kaksi huivia valmiiksi, ne on nyt pingottumassa ja kuvia laittelen kunhan ehdin:)

Huomenna on kuopuksella suuri päivä! Hän kun on musiikkiluokalla ja heillä on huomenna konsertti ja kuopus tietysti esiintyy siinä ja oikein pääroolissa:) Jänskättää sekä poikaa että äitiä!! Iiik!
Mutta tiedän, että hyvin kaikki menee ja me vanhemmat toivottavasti muistamme ottaa mukaan kameran ja videokameran ja vielä muistamme kuvatakin... Tuossa on jo niin paljon muistettavaa, että heikottaa;) Ai niin, pitää muistaa laittaa videokameran akut lataukseen vielä tänään!

En varmaan jaksa kylliksi kiittää teitä kaikkia, lukijoitani, satunnaisesti kävijöitä ja teitä jotka jätätte ahkerasti kommentteja (ne aina lämmittävät kivasti mieltäni) sekä niitä kävijöitä jotka eivät koskaan jätä mitään merkkiä käynnistään. Ihanaa kun piipahdatte, kiitos siitä teille kaikille!

Nyt kuopusta "nukuttamaan", että on virkeä huomenna illalla ja olisi varmaan syytä tämän äidinkin mennä nukkumaan ajoissa tänään! Ainakin tänä aamuna oli ihan kamalaa kun kello soitti puoli kuudelta...

Mukavaa ja virkeää viikon jatkoa teille kaikille:)

8 kommenttia:

 1. Olipas kerrassaan ihanat sukat!! Nuo lasten esiintymiset kyllä jännittää minuakin- lapset taas osaa mennä niihinkin tilanteisiin ihailtavan rauhallisina :) Kai se on meidän äitien rooli -olla myötäjännittäjänä. Onnentoivotus kuopukselle huomiseen koitokseen - hyvin se varmasti menee :) !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mari:) Olisihan tässä pitänyt jo tottua jännittäjän-rooliin kun kyseessä on kuopus, mutta jotenkin minusta tuntuu, että mitä enemmän minulle tulee ikää sen enemmän vain pillitän;) Itse ihmettelin aikoinaan, että miten joku voi itkeä häissä?! No, en ihmettele enää:D
  Kuopus on nukkunut yönsä hyvin ja varmaan tänään antaa lavalla parastaan:) Saa nähdä miten minun työpäivän käy kun mietin iltaa;)

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut kauniit sukat, ja vielä lisääkin tulossa, kivaa!

  VastaaPoista
 4. Juu, lisää on tulossa, sukkia siis ;) Ovat valmiina, mutta ajattelin pihdata tapaamiseen asti, kun sulla noita sukkia tuntuu nyt riittävän. Toivotaan teille mukavaa ja onnistunutta konserttia!

  VastaaPoista
 5. Onnea vaan, että sait nuo kivat sukat! Ja hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 6. seijastiina: Juu ja nuo lämmittää vielä kaupanpäälle jalkojakin:) Minä olen ihan sukkahullu:D

  Krista: Olet saanut jo valmiiksi, ihanaa! Olet sinä kyllä ihana:) Maltan odottaa kyllä tapaamiseen asti;)
  Konsertti oli kiva ja poikakin suoriutui roolistaan tosi mallikkaasti:)

  Auli: Kiitos:) Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Minullekin posti toi tänään jotain aivan ihanaa :)
  Kiitos Lila, olen aallokossa :D

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä Simpura:) Moiden lankojen oli tarkoitus ilahduttaa sinua ja tuoda hyvää mieltä:) Onnistuin ilmeisesti;)

  VastaaPoista