perjantai 29. huhtikuuta 2011

Violetti päivä:)

Tänään hain töiden päätyttyä postista taas itselleni paketin:) Tällä kertaa sain ylläripaketin Virkkunalta neulomosta neuleetkiertoon toisinpäin ketjusta. Ihania juttuja paljastui paketista! Olen ihan otettu!!
Kaunis virkattu kassi, paolasta, ihanasti kimaltelee. Vaikea väri kuvattavaksi... Kauniimpi ehdottomasti luonnossa kun kuvassa.
Paketista löytyi myös myssy, sekin on virkattu ja olisikohan tehty ticoticosta, näin ainakin arvelen. Muoks. Puro batikista on tehty, veikkasin väärin:) Ja vielä paketista löytyi tarra-arkki ja 5 tikkaria.
Kiitos kaunis Virkkuna:)Ja tässä vielä lähikuvaa kuviosta:Huomenna taas ihana tapaaminen tiedossa! Yksi vuotuisista Hesa reissuistamme tiedossa Zeldan kanssa, en millään malttaisi jaksaa odottaa aamuun asti:)

Hyvää yötä kaikille:)

6 kommenttia:

 1. Poxa, cada coisa legal!!

  bjinhos

  VastaaPoista
 2. Teilläpäin näyttää postimies olevan aivan ylityöllistetty :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti, kivaa Helsinki päivää teille.

  VastaaPoista
 4. Ká: Obrigado:)
  Beijos e Bom Fim de Semana.

  Sude: Pitäähän sitä jonkun työllistää postimiestäkin;) Autolla tuo näyttää kulkevan ja AINA saa postista hakea isommat kirjeet, koskaan ei ovikelloa pimputella... Eikä kyllä postitäti autosta nouse vaan talvellakin kun oli lunta tosi paljon, niin käsi vain venyi laatikolle;)

  seijap: Kiitos ja kiitos:)

  VastaaPoista
 5. Ei kestä kiittää! =) Kiva jos yllärit miellytti! Myssyn tein muuten Novitan Puro Batikista. ;-) Hyvää Vappua sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Virkkuna: Kyllä vain miellytti yllärit:) Neidin kanssa saan kassista vääntää vielä muutamaan otteeseen;) Kiitos tiedosta, että mistä langasta myssy tehty:) Laittelen tiedon tuonne kirjoitukseenkin:)

  VastaaPoista