sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Huivi luonnohelmassa:)

Olen minä pääsiäisen aikana ehtinyt jotain valmiiksikin saada;)
En siis ole vain syönyt suklaamunia ja mämmiä:D Suklaamunista nautin nyt erityisen paljon, kun saan suuni niin auki, että saan niitä syötyä;) En kuitenkaan kokonaisena tunge niitä suuhuni, hih!
Vielä ihan suu ei ole parantunut entiseensä, suu ei aukea edelleenkään ihan ammolleen, kuitenkin jo niin paljon ettei syöminen ole niin vaikeaa... Itse leikkauskohtaa ei kolota eikä se ole kipeä, mutta ien kielenpuolella on kipeä ja turvoksissa.. En tiedä kuuluukö asiaan vai ei, niin kipeä se ei kuitenkaan ole että se kamalasti huolestuttaisi. Tiistaina pitää varmaan käydä näyttämässä jos vielä silloin on samanlaisia tuntemuksia:) (Ja tarkennukseksi, että ien on ollut kielenpuolelta kyllä turvoksissa koko ajan leikauksen jälkeen, ei siis ole nyt ykskaks turvonnut.)

Nyt jo heti alkumetreillä eksyin itse asiasta eli neulomisesta ja valmiista työstä:D

Neuloin Regian hand-dye effectistä Annishuivin esikoisen opettajalle. Annan tämän huivin hänelle vielä tämän kevään aikana, ennen kevätjuhlia kuitenkin:) Tästä tuli ihanan kevyt ja kuohkea! Ihan erilainen kun vironvillasta tehtynä. Tykkään kovasti ainakin itse!Ja vähän kevättäkin tuli kuvattua samalla kun huivia:) Tässä omenapuun alla kasvavat unikon alut. Odotan oikein kun puhkeavat kukkaan!Ja tässä oman pihan valkovuokot:)Olen minä muutakin saanut aikaan;) Ne vaan on pingotettavana tällä hetkellä, ehkäpä jo huomenna saan kuvia laitettua niistä.

Tarkoitukseni oli ommella tänään.. En vain ole saanut enempää aikaan kun kankaat pitkin ja poikin makkarin lattiaa... Käsityöpussin kaava katoaa aina, en ymmärrä minne ja esikoinen ihanana poikana piirsi sen minulle uudelleen:) Jos nyt tänään edes saisin kankaat leikattua ja jotain ommeltua. Pitäisi ommella kasseja muutama kappale (mm. arvonta voitto kassi) ja käsityöpusseja sekä nuorimmalle kummipojalle jotain pientä kivaa <3

Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

17 kommenttia:

 1. Ihana Annis.
  Minäkin mietin Anniksien neulomista opeille kevääksi. Annikset kahdelle naiselle, mutta mitäs sitten sille miesopelle? Villasukat varmaan.

  VastaaPoista
 2. Kauanko Sinulta menee Anniksen neulomiseen? Pitäisiköhän minunkin neuloa tyttöjen opettajille sellaiset? Paljonko tuota Regiaa sait tuohon uppoamaan?

  VastaaPoista
 3. seijap: Kiitos:) Minusta tästä tuli tosi kiva! Minä ajattelin tänä vuonna tehdä vain esikoisen opelle ja antaa jo ennen kevät juhlaa. Neidin ja kuopuksen opettajille pitäisi keksiä myös jotain, jos saan aikaiseksi niin neulon heille Annikset, mutta en ota paineita:D Mies opettajelle voisi tehdä ne villasukat tai sitten kynsikkäät (jos on kalamies)sellaiset missä on huppu sormien päälle laitettavissa.

  Katjuksa: Minä kun neulon aina jotain muutakin samalla... Tämän Anniksen aloitin muistaakseni tämän viikon alussa. Meniskö sellaiset kolme päivää + pingotus. Nopeamminkin varmaan jos ei tee muita töitä samalla:D Regiaa meni 71 grammaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis Annis!
  Kyllä on ollut ihanat ilmat ja kevät edennyt nopeaan. Tänään aloitin ulkoneulontakauden ja kyllä oli ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Hieno Annis tämäkin :).

  Suklaan voi aina sulattaa ja laittaa pursotinpussiin, josta se on nautittavana nestemäisessä muodossa, vaikka suu ei paljon aukeaisikaan :D.........

  VastaaPoista
 6. Taas kaunis Annis! Hyviä loppupyhiä! Oltiin muutama päiviä maalla.

  VastaaPoista
 7. upea annis:)
  oon katsellut mallia, mutta en ole uskaltanut aloittaa :/

  VastaaPoista
 8. Ja taas kerran napakymppi :)
  Ihanasti tuo kevät teille jo saapuu

  VastaaPoista
 9. Ihana Annis!
  Taidankin kaivaa ohjeen esille ja pistää puikoille :-)
  Hauskaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 10. tuleeko sulle anniksesta samanlainen buumi kuin revontulesta..ihana on ja ai että mä rakastan tota lankaa..olisi muutama kerä jemmassa..oottelen tässä vaan sitä neulomisen inspiraatiota takaisin.....

  VastaaPoista
 11. Mammutti: Kiitos:) Täällä on jo minusta ihan ekesän tuntua! Uskomatonta miten ne lumet hävisivät ja ilman lätäköitä!!

  Roina: Kiitos:)

  Sirpa: Kiitos:) Niin on ihanan keväinen, jopa kesällä voisi tätä käyttää viileinä iltoina:)

  Neferi: Kiitos:) Hassuinta tässä on se, että en oikeasti edes kauheasti suklaasta tykkää... Mutta näköjään kun ei sitä saa helposti suuhunsa, niin pakko sitä on saada:D

  Outi-M: Kiitos:) Me olemme olleet ihan kotimiehinä tämän pääsiäisen.

  Jansku: Kiitos:) Uskalla pois, ei ole vaikea tehdä ja koukkuunkin saattaa jäädä;)

  Simpura: Voi kiitos:) Juu, kevät on tullut ja ikkunat kaipaavat pesua ja piha haravointia... Harmi kun en viisurileikkauksen takia ole voinut paneutua noihin puuhiin;)

  Tintti: Kiitos:) Kannattaa laittaa puikoille! :)

  ertzu: Saattaa tulla, nämä valmistuvat nopeammin kun revontulet, joten saattaahan näitä tulla vaikka kuinka paljon enemmänkin kun revontulia;) Minäkin tykkään tästä langasta ja muutama kerä on jemmassa:)
  Odottele kaikessa rauhassa inspiraatiota takaisin:) Käyt välillä silittelemässä lankojasi niin tulee hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 12. Hyvää jatkoa sinne! Minulla on muuten noita ihan samoja unikoita, niitä karvalehtiä. Ne on ihania kevätkuukia kun ne on niin iloisia!

  VastaaPoista
 13. Kiitos Auli:) Juuri niitä karvalehti unikoita appiukko on istuttanut tälle tontille joskus vuosia sitten. Nyt ovat joka vuosi samoissa paikoissa kukkineet:) Ja tänä keväänä näyttäisi aavistuksen verran enemmän tulevan tuohon saunan ikkunan alle:)

  VastaaPoista
 14. LIndo, lindo; o fio é maravilhoso!

  bjinhos

  VastaaPoista