keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Väsynyt, mutta onnellinen:)

Tänään oli rankka päivä... Tikit poistettiin ja vikan tikin poisto SATTUI! Mutta nyt se on siis onnellisesti ohi;) Syksyllä sitten toinen puoli, vielä tuntuu siltä että hyviin käsiin menen eli ei tarvitse pelätä, mutta syksyyn on niin kovin pitkä aika ja pelko ehtii kerääntyä mieleeni kyllä:D

Siksipä olikin niin ihanaa hakea postista kaksi valloittavaa turkoosia pakettia <3

Sain ertzulta ihanaakin ihanamman paketin, oikein paketillisen hyvää mieltä! Ja toinen turkoosi paketti on oli Snyltäni, sieltä paljastui kaikkea ihanaa, hyvä mieli tulvahti siitäkin paketista:) Kiitos teille molemmille <3

Juuri äsken kotiuduin kokouksesta ja siksi ei ole kuvia laittaa tähän postaukseen, kuvia saatte jännittää huomiseen asti;)

Taidan siis toivottaa tässä vaiheessa hyvää yötä teille kaikille:)

Ja pahoitteluni kaikille niille, joiden blogeja käyn kommentoimassa, nyt on veto niin pois tästä naisesta, että en ole jaksanut kommentin kommenttia jättää. Mutta se ei suinkaan tarkoita, että olisin unohtanut:) Palaan kyllä taas kommentoimaan, uskokaa pois:)

6 kommenttia:

 1. Tuo alemman postauksen Aleena mekko on aivan ihana!! Minäkin olen ollut jo jonkin aikaa "poissa maisemista" etten ole kommentin kommentia kenellekään jättänyt vaikka tasaisin väliajoin olenkin käynyt kurkkimassa kuulumisia. Ensi viikolla olen minäkin menossa ensimmäisen viisurin poistoon ja todennäköisesti tulee toinenkin poisto heti perään.. Jännittää ihan hirveästi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ulma:)
  Kyllä se sinunkin viisurinpoisto hyvin menee, usko pois! Muistat vaan kylmähaudetta pitää usein päällä ja sitten kolmantena päivänä vaihtaa sen lämpöhauteeseen. Minulla turvotus kesti reilu 3 päivää ja ihan pienen pieni mustelma vain tuli poskeen ja sekin ilmestyi heti keltaisenkukertavana.
  Pidän peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, jotta tämänkertainen operaatio on kunnossa :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi posteljooni oli osannut tuoda sulle lohdutusta juuri oikeana päivänä. Kaunista torstaipäivää siulle!

  VastaaPoista
 5. mukavaa , etää paketeissasi oli piristys ruiske päivääsi :)

  VastaaPoista
 6. Neferi: Kiitos:) Onneksi! ;)

  Krista: Onneksi:) Ihanaa loppu viikkoa sinulle! Ensi viikolla sitten nähdään:)

  Jansku: Totta, tuli kyllä piristys ihan oikeaan aikaan!

  Nyt lähden kameran ja kuopuksen kanssa tuohon takapihan metsään, siellä on kyylemma sinivuokkoja, enkä ole nähnyt sellaista vuosiin! Pakko siis seurata kuopusta:)

  VastaaPoista