maanantai 4. huhtikuuta 2011

Taikaa

Ilmassa on taikaa:)

Tänään, kauan odotettu pallero saapui luokseni! Töistä pikainen puhelu kotiin ja esikoinen kiikutti suurikokoinen kirjekortin minulle postin eteen (toki palkitsin reippaan pojan ja syötin pizzeriassa pizzan;)) Näin sain palleron nopeammin hyppysiini <3

Tämän taikapallo kokosi minulle Roina:) Kiitos kaunis! Lakut menivät jo herkkusuiden masuihin eli pojat saivat molemmat yhden, neidin suostumuksell toki;)Pallosta kuoriutui kauniita nappeja, kaksi lakua, teetä, mansikan makuista huulirasvaa ja Maija lankaa:) Ihana sisältö!Oman palloni lähetin jo pari viikkoa sitten matkaan, se meni BlueNunille.

Mukavaa viikkoa kaikille! Maanantai, se viikon pahin päivä on onneksi ohi;)

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen palero, kauniin väristä lankaa ja kaikkea kivaa.
  Olen katsellut näitä pallovaihtoja eri blokeista ja aina yhtä jänskättää, että mitä sieltä löytyy, vaikkei itse olekaan osallistunut, mutta mukava seurailla.
  Kiva juttu!

  VastaaPoista
 2. Samat sanat kiva kattoa mitä paketista tulee :). Mukavaahan sieltä tuli ja sai suut makiaks. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Smirgeline: Kiitos:) Tätä oli kiva kerä auki ja odottaa, että mitä sieltä paljastuukaan:)
  Minustakin tosi kiva juttu!

  Askartelin itte: Kiitos:) Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Hauska pallero ja tosi kiva sisältö! Kyllä tuon hakemisesta jo pitsan tarjoaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mari:) Kyllä se pitsa nopeasti katosi nälkäisen (murrosikäisen siis) vatsaan:D Ei tarvinnut paljon houkutella, että tulisiko lappusen kanssa, että saa pitsaa;)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa että tykkäsit! Meinasi tulla paniikki, kun tajusin, ettei mulla oikeen ollukkaa niin paljo juttuja palloon ja vika lähetyspäiväkin oli mennyt!

  VastaaPoista
 7. Roina: Tottakai tykkäsin:) Elämä on sellaista, välillä paniikkia ja välillä seesteistä, mutta se on elämää:) Ihan ajoissa pallero tuli vaikka vähän myöhästyit, ei haittaa yhtään! Kivaa kannattaa vähän vaikka odottaa:)

  VastaaPoista
 8. aivan ihana pallukka..mun piti osallistua molempiin...mutta enpäs muistanut tehdä osallistumis ilmotusta..no mä sain eilen omat herkut..ja tottahan toki tämän kauhean kaamoksen keskeltä sainkin siitä kirjotettua blogiini..
  Hauskaa keskiviikko iltaa ja toivotaan että neuvottelu saa onnellisen päätöksen...

  VastaaPoista
 9. Kiitos ertzu:) Kävinkin jo lukemassa blogisi, en vaan vielä ehtinyt sinne kommentoida mitään!
  Minä myös toivon, että ukko-kulta taipuu perheen tahtoon <3

  VastaaPoista