torstai 21. heinäkuuta 2011

Kotona käymässä:)

Juuri äsken tultiin kuopuksen kanssa kotiin, mukana saapuivat myös äitini, isäni ja serkkutyttöni:) Serkku tosin lähtee jo heti aamusta kohti suurta maailmaa, mies vie hänet aamulla lentokentälle.

Kuvia minulla ei ole tähän nyt laittaa, vaikka sainkin viimeisen KYHin valmiiksi. Nyt siis on purkissa se projekti! Eilen valmistui pienen pieni Aleena mekko, toivon että serkkuni saa tytön:D Ja muutama päivä sitten sain toisen KyJyni valmiiksi eli revontulihuivin vironvillasta. Monta aloitustakin olen saanut tehtyä... Tai no monta ja monta... Nyt taitaa olla 13 aloitusta tehtynä, tänään aloitan yhden tai kaksi. Sunnuntaina lähdemme taas reissuun, nyt lähtee kaksi lapsistani mukaani:D Muumimaailman kautta siskon luokse kakkua syömään:)

Kävin jopa Tampereen reissulla kastelemassa talviturkkini;) Harvinaisen aikaisin, hih! Yleensä käyn järvessä vasta kun Jaakko on heittänyt kylmän kiven järveen, koska silloin vesi on lämpimämpää minusta:D

Mutta tämä on tällainen pika kirjoitus siitä, että hengissä olen edelleen:) En voinut kommentoida kenenkään blogeihin vanhempieni koneelta, ei vaan antanut minun kirjautua... Mutta olen kyllä välillä käynyt kurkkimassa, että mitä teille kaikille kuuluu:)

Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Palailen vielä ennen reissuun lähtöä kuvien kera:)

9 kommenttia:

 1. Mukavaa lomailua, itselläkin loma alkaa vihdoin ja viimein! :D

  VastaaPoista
 2. Hei,
  toivottavasti Laura tykkäsi paketista ja jotain sopivaa löytyi :)
  Mukavaa loman jatkoa teille! Meidän loma alkaa viikon päästä ja Naantaliin suuntaamme aluksi asuntovaunun kera.. Emme kylläkään muumimaailmaan ajatelleet mennä, kun ollaan "aikuisten lomalla" :)
  t. TiiMa

  VastaaPoista
 3. Smirgeline: Kiitos:) Lomalla on aina mukavaa!

  Zelda: kiitos samoin:)

  Askartelin itte: Mukava matka tiedossa! Siskoa on aina ihana nähdä:)

  ertzu: Nautitaanhan me;)

  Drucilla: Lomaa on aina kiva odottaa, mutta parasta se on juuri silloin kun se on ajankohtainen:) Mukavaa lomaa sinulle myös!

  TiiMa: Paketissa oli Lauralle kaikki mieleistä:) Tykkäsi kovasti! Ja äiti oli kateellinen muutamasta jutusta (mm. Hello Kitty merkistä ja pikku kukkarosta;))
  Meillä tuo kuopus halajaa Muumimaailmaan, vaikka tykkään kyllä itsekin:)
  Mukavaa lomaa sinulle myös:)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa loman jatkoa teille! Omaani joudun vielä viikon odottamaan =)

  VastaaPoista
 5. Sansui: Kiitos:) Äkkiä se sinunkin lomasi sieltä tulee!

  VastaaPoista