perjantai 1. heinäkuuta 2011

Näköjään ihan ensimmäiset valmistuneet KYHit on jäänyt esittelemättä!

En varmaan edes olisi huomannut, että tätä kuvaa ei ole julkaistu, mutta yritin noita sukkia etsiä blogistani... No siis tässä KYH 1 ja 2. Tiskirätti valmistui heti ekana päivänä kesäkuussa ja nuo sukat toisena päivänä:)


Minä tykkään tehdä ihan perussukkia, niinkuin varmaan olette huomanneet;) Nämä sukat kokoa 38 ja 7veikasta tehty, menevät ystäväni tyttärelle. Ettekä varmaan ole huomanneet, että tykkään virkata isoäidin neliöitä:D Tämä tiskirätti virkattu Novitan bambulangalla, koukku joko 2,5 tai 3.

Nyt on jo ihan tajuttoman kuuma tähän aikaan, mitähän päivä tuo tullessaan? Olisipa ihanaa olla jo lomalla, vaan vielä pitää odotella sitä ihanuutta jonkin aikaa!

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua! Ihanaa heinäkuun alkua myös:)

10 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään neuloa ihan perussukkia,ja niitähän tarvitaan aina! :) Ihanan väriset nuo sinun sukkasi! Lämmin päivä tosiaan tiedossa,täytyy ottaa välillä kylmiä suihkuja :) Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Perussukat on aina tarpeen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Drucillan kanssa, perussukille on aina käyttöä. Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kivät sukat ja tiskirätti. Ihan samalla mallilla minäkin sukkani yleensä neulon. Minä olen juuri lopettelemassa lomaani ja oikeastaan odotan töihin pääsyä, sillä siellä on ilmastointi ja täällä kotona alkaa jo sulamaan =D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kivat sukat ja rätin olet tehnyt! Ei pitäisi valittaa, mutta ihan liian kuumalta tuntuu ja sunnuntaina pitäisi taas palata kaupunkiin....

  VastaaPoista
 6. Kauniin väriset sukat ja tuo isöäidi-neliöistä tehty keittiöliina on varmaan toimiva malli.

  VastaaPoista
 7. Sukankuluttajia kun on lähipiirissä, niin ainahan niitä perussukkiakin tarvitaan. Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kivoista kommenteista:)

  VastaaPoista