tiistai 12. heinäkuuta 2011

Nauhoja Peikonpojasta:)

Voitin jokin aika sitten Peikonpojan blogiarvonnassa 10 euron lahjakortin:) Tilasin itselleni nauhoja koko rahalla! Aivan ihania, saa nähdä raaskinko käyttää näitä ollenkaan.. Tuo ihana sydännappi oli yllärinä mukana! :)


Sain yhden KYHin valmiiksi, enää jäljellä siis kaksi. Kuvaa tuosta valmistuneesta ei vielä ole, mutta voin paljastaa että se on isoäidinneliöistä tehty vauvanpeitto:) Mutta siitä lisää sitten kun kuvaakin on olemassa.

Muoks.
Sain vielä yhden KYHin valmiiksi illan suussa, 7veikasta neulotun Rakkaudella sinun pipon sisko-kullalle eli jäljellä enää yksi!

Huomenna on elokuvapäivä! Jee, kauan odotettu Harry Potter ja kuoleman varjelukset part 2. Ja koko perheen voimin tietysti:D

Mukavaa viikon jatkoa kaikille:) Arvonta on edelleen käynnissä, käykäähän osallistumassa:)

5 kommenttia:

 1. Vau mitä nauhoja! Voi olla tosiaan vaikea raaskia käyttää :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nauhoja! Kohta on KYH ohi sinun osalta :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja nauhoja. Ja KYH on sinulla hyvällä mallilla. Mukavaa elokuvapäivää, minullakin on tarkoitus mennä tuo elokuva katsomaan lähiaikoina.

  VastaaPoista
 4. Minä olisin myös mennyt esikoisen kanssa Harryä kattomaan, mutta neitillä alkoi tänään ripari, joten ihan ensi-iltaan ei päästy mutta heti ensitilassa pitää päästä... Ihania nauhoja, käytössä tai hypisteltävänä :)

  VastaaPoista
 5. Mari: Samaa mieltä kanssasi:)

  Pirjo: Jep! Vielä tuo yksi työ tolla sohvan käsinojalla odottaa tekijäänsä... Saa nähdä riittääkö aika ja kiinnostus.. ;)

  Lankakeiju: Minä tykkään noista nauhoista kovasti:)
  Jotenkin on nyt tyhjä olo elokuvan jälkeen... Siinäkö se nyt oli! Pakko lukea kirja uudestaan:)

  Katjuksa: Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa:) Me käytiin ykkös osakin ensi-illassa katsomassa, niin lapsille oli nyt tärkeää päästä tämä kakkos osakin katsomaan heti;) Ja kyllähän minäkin sen heti halusin nähdä:D
  On kyllä ihnia nuo nauhat ja päätin, etä käyttöön ne menee, talo täynnä muutenkin "turhaa" tavaraa:D

  VastaaPoista