torstai 28. heinäkuuta 2011

Peltipurkkikokoelma kasvaa;)

Mistähän löytäisin tilaa harrastukselleni;)

No, en voinut vastustaa tuota Pikku Myy purkkia, olen sellaisen päättänyt ostaa joka tapauksessa! Sille on paikka käsilaukussani ja sisällään kantaa teepusseja:D Itse asiassa minä olin ajatellut ostaa samanlaisen purkin, mutta Hattivattien kuvalla, mutta tämä Myy on kuitenkin enemmän omiaan minulle;)

Tuon toisen purkin, kahvipurkin sain siskolta rakkaalta:) Kahvipurkiksi se ei kyllä meillä päädy, vaan jollekin hyllylle katseltavaksi ja hypisteltäväksi;)


Eilinen ilta meni lasten kanssa pulikoidessa Serenassa:) Kivaa oli, mutta iltalippuaika oli ihan liian lyhyt! (En muuten olisi ikinä uskonut sanovani näin...) Minäkin uskalsin jopa laskea mäkeä renkaalla! En tosin yksin kuitenkaan:D Vesi oli lämmintä ja sääkin suosi meitä oikein kunnolla:) Ensi kesänä menemme heti aamusta!

Tänään lupaan teille vielä ainakin kaksi postausta;)

Mukavaa aamupäivää kaikille:)

9 kommenttia:

 1. Vaikken muumeista välitäkkään, niin Pikku-Myy on ihana. Olen aina tunnistanut siinä itseni :)
  Jäämpä odottelemaan niitä käsityöpostauksia :)

  VastaaPoista
 2. Purkkisi ovat ihania! Minä olen ihan hulluna peltipurkkeihin. Ja mieheni niistä jo välillä on vihjaillut... Minulla on tuossa kahvipurkissa irtoteepusseja, mahtuu kolme jemmaan ja hyvässä käytössä on. Nyt se uusin väri on kyllä houkutteleva, sellainen limenvihreän ja valkoisen sävyinen :)))

  VastaaPoista
 3. Minullakin on tuo kahvipurkki. Minähän olen ihan mahdoton purkkien kerääjä. Varsinkin kahvipurkkejen. Tämäkin on ihan kahvipurkkina minulla. Minaäkin olen ollut joskus noin 10 vuotta sitten Serenassa jolloin lapseni olivat teini-ikäisiä.

  VastaaPoista
 4. Kivat peltipurkit! Tuo Pikku-Myy on kyllä muumeista minun suosikki. Minulla on kahvipurkkina vanha pyöreä Pauligin purkki. En purkkeja sen enempää keräile, kun on tuo norsujen keräly:D

  VastaaPoista
 5. Ihanat purkit! Tuo pikku-Myy tarvitsis selvästi sisäänsä oikein kipakoita salmiakkeja! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on tuossa myy rasiassa silmukkamerkit =) Sain sen siskolta lahjaksi.

  VastaaPoista
 7. Sude: melkoinen Myy olen minäkin aina välillä, tänään erityisesti;)
  Nyt on yksi käsityöpostaus näytillä, illemmalla ilmestyy toinen:)

  Kangaskasa: Meillä vain umpinaisia keittiökaappeja, enkä suostu laittamaan tuota piiloon:D Näkyä sen pitää kaikille:)
  Onneksi en ole sitä uutta nähnyt... ;)

  Auli: On se kiva kun muitakin purkkihurahtaneita löytyy:D Serenassa oli kivaa, varsinkin nyt kun lapset ovat jo aika isoja:)

  Paula Kristiina: Minäkin nyt vasta olen purkkeja alkanut keräämään, niitä vain ensin kertyi minulle ja nyt jo haalin niitä:D Minun suosikkini taitaa olla Haisuli:)

  Red Dragon: Kiitos:)

  Sirpa: Kiitos:) En tykkää salmiakista, muuten voisin harkita tuota vaihtoehtoa:)

  Neferi: :) Jospa jonain päivänä:)

  Sansui: Silmukkamerkkien säilytys on hyvä vaihtoehto, taidan ostaa toisen;)

  VastaaPoista