lauantai 9. heinäkuuta 2011

Tämä päivä oli iloinen

vaan kohta se on jo eilinen;)

Mutta tänään eletään vielä tätä päivää ja hyvä niin! Tänään on ollut kaikin puolin hyvä päivä, olen saanut turista ystävän kanssa oikein olan takaa, mutta jotenkin se aika aina vaan vierähtää niin nopeasti hyvässä seurassa! Niin tänäänkin, vähän vajaa seitsemän tuntia tuntui korkeintaan kolmelta tunnilta!! (Tosin jaloissa tuntuu, että on kävelty ja kierrelty;))

Tämä päivä oli myös melkoisen lankarikas päivä, vaikka yhdessäkään lankakaupassa emme käyneet;) Zeldalta olen ostanut "muutaman" vyyhdin ja hän toi ne nyt samalla minulle kun tavattiinkin. Lankavarastoni ei (huonoista) yrityksistäni huolimatta taida pysya alle 30 kilon;) Mutta toisaalta lankaa tuli vain 700 grammaa tänään, sitähän ei oikeastaan lasketa kun jäi alle kilon:D


Ja muistipa ystävä-rakas minua muutenkin:) Sain syntymäpäivälahjan ja muutaman muutenvainpäivänlahjankin! Sukat on synttärilahjani syksylle ja nuo muut sitten muita lahjoja:) Ihania, kertakaikkiaan!


Ja sitten vaatimattomat ostokseni:D Ei ollut rahaa, eikä oikeastaan tarvettakaan millekään, mutta nuo nyt jäi mukaan kun kaupoissa kierreltiin. Sulo Vilénin sanoin: "Kun halvalla sai!". Jääkaapin oveen laitettava muistilappuvihko maksoi Suomalaisessa kirjakaupassa euron, meillä on joskus ollut tuollainen käytössä, mutta se meni rikki (eli vihko lähti irti taustapahvista, jossa on magneetti). Nuo sydän rintakorut on Glitteristä ja ne maksoivat 2,50 euroa kappale, huiveihin noita ajattelin:) Pöllökorvikset on Ginatricotista, ajattelin toisista korviksista tehdä kaulakorut, mutta kun neiti nuo näki niin en raaskinut kieltää häneltä toisia... Eli ei kaulakoruja;)


Huomenna ajattelin istahtaa ompelukoneelle, mikäli suinkin ehdin! Onhan tässä vielä aikaa saada KYHit valmiiksi;) KyJy aloituksiakin tosin pitäisi lisätä, mutta...

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan ihana päivä - kiitos ja halaus sinulle:) Siinä olet ihan oikeassa, että tuntui ihan muutamalta tunnilta vain, hih!

  Minä muuten sain kotiasemalla bussista hypätessäni vuosisadan kuuron niskaani ja kastuin kokonaan, onneksi ei enää ollut lankaa mukana, sehän olisi voinut mennä ihan piloille;)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten ihana lankalasti! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa siellä ihania lankoja ja lahjoja :)

  VastaaPoista
 4. Voi kyllä teillä onkin varmaan ollut hauskaa :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa siltä, että teillä on ollut oikein mukava ystävien välinen päivä :) Ihania lankojakin olet saanut!

  VastaaPoista
 6. Zelda: Oli meillä kivaa, mutta onneksi äitä on aina tulossa lisää:)
  Voihan vesisade! Meillä ei satanut eilen, saa nähdä sataako tänäänkään!

  Drucilla: Eikös vain olekin? :)

  Elina: Ystävät on ihania <3

  Auli: Kyllä vain, netissä voi oikeasti tavata ihania ihmisiä, jotka jäävät kulkemaan rinnalle <3

  Villanne: Aivan samaa mieltä kanssasi:)

  Simpura: Meillä oli tosi hauskaa:) Aina on!

  Pirjo: Meillä on aina hauskaa yhdessä, taidamme olla aika samanlaisia, arvot meillä ainakin on todella lähekkäin toisiaan:) Ihanaa kun on ystäviä!

  VastaaPoista
 7. Kauniita lankoja ja hankintoja..terveisiä romulyyli-riitalta.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun liityit lukijakseni, niin tulin vastavierailulle ja päätin olla 100:s lukijasi. Kiva blogi sinulla ja hienoja töitä!
  Nyt ei sitten kuin arvontaa pystyyn...:D

  VastaaPoista
 9. Riitta Sinikka: Kiitos:)

  mustakissa: Kiva kun päätit ryhtyä lukijakseni, nyt ei sitten tarvitse jännittää että koska voin laittaa arvonnan käyntiin:D
  Kiitos kommentistasi, sinullakin on oikein kiva blogi:)

  VastaaPoista