lauantai 30. heinäkuuta 2011

Parhaat paikat ensin, eikös vain?

Aloitin loman kunniaksi siivouksen... Inhoan koko puuhaa, joten aloitin sieltä mistä halusin:D

Ensin siivosin kangaskaapin, sain mahtumaan kaikki "tärkeät" kankaat sekä käsityölehdet samaan kaappiin! Saavutus sinänsä;) Tosin kolme Ikea kassillista sieltä joutaa pois, osa koululle lahjoituksena osan yritän myydä:) Eli en edelleenkään ole ehtinyt ompelukoneelle asti! (Tosin ompelupöytä on nyt tyhjä kaikesta turhasta ja siinä on mahdollista edes ommella mitään:)) Joten voittopussukoiden teossa menee vielä tovi... Toivottavasti jaksatte odottaa!

Seuraavaksi lankavaraston siivous:) Lajittelin esikoisen kanssa langat sukkalankoihin ja muihin lankoihin, erikseen vielä vironvillat ja Zelda-langat sekä Wollmeiset:) Nyt on langat hienosti lajiteltuina kahteen isoon ja neljään pieneen laatikkoon. Ei laskettu lankoja tällä kertaa, mutta siinä 30 kilon hujakoilla varmaan pyörii sato:)

Esikoinen nappasi kuvan tästä tärkeästä siivous toimenpiteestä:


Kannatti siivota, nyt on lankanurkka (kangaskaapin edustalla) siisti:)

Ja vielä kun oikein kauniisti pyysin, niin ukko-kulta nakutteli (taisi kuitenkin ruuvata;)) minun käsilaukuilleni naulakon kaapin kylkeen:) Nyt on käsveskat kauniisti laitettuina ja siitä voi sitten valita sopivan päivän rientoihin:) Ostin naulakon Tampereen reissulta.


Ehdin näköjään aina myöhään koneelle päivittelemään... Olisipa sitä ollut muutakin tästä päivästä kerrottavana, mutta kerron sitten huomenna:) Oli nimittäin kivaa seuraa tänään, koko perhe pääsimme kyläilemään!

Hyvää yötä tai huomenta jos luet tätä vasta aamusella:) Minä aion huomenna nukkua pitkään ja sitten lajittelen tavaraa kiertoon! Haluan meille tilaa ja kaikki turha saa kyytiä (ei tosin taida olla pelkoa, aika ei riitä kaiken turhan karkoittamiseen kuitenkaan;))!

21 kommenttia:

 1. Hei tuosta nalakosta tykkään, olen itsekkin haaveillut ostavani:)Minulta jäi lomasiivoukset tekemättä kokonaan, vaikka niin suunnittelin....

  VastaaPoista
 2. Ihana naulakko. Minullakin oli tarkoitus siivota loman aikana, mutta enpä saanut nurkkia kuntoon. Huomenna alkaa työt:( Ihanaa loman jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. On siulla hurjasti lankaa :)
  Ihana naulakko!

  VastaaPoista
 4. Kaunis naulakko ja melkoinen lankakasa. (En uskalla edes ajatella omaani...)

  VastaaPoista
 5. Eipä lopu lanka kesken, kun sukkia alkaa tekeen;) Ihania värejä.

  VastaaPoista
 6. Juu, ei sulta langat ihan heti pääse loppumaan...

  VastaaPoista
 7. Ihana naulakko ja muki suloinen.
  Näistä murkuista on yllättävän paljon apua, kun saa ne vaan valjastettua töihin mukaan :))

  VastaaPoista
 8. Huomenta :) Ihana tuo naulakko! Ja herkullisen näköinen lankakasa.

  VastaaPoista
 9. ihana lankakasa, tänään julkasin minun lankavaraston summan. Oli vain 14 kg, minulle se on paljon, mutta sinuun verrattuna sehän on vain puolet sinun varastosta :)

  VastaaPoista
 10. Ihana lankakasa. heti alkoi päässä surraamaan mitä ihanaa noista voisi tehdä. Kumma kun omat langat ei saa sitä surrausta aikaiseksi, vain sellaiset langat jotka ei ole omissa varastoissa.. Laitapas kuvaa myös kangaskaapistasi, jos vaikka se innostaisi siivoamaan oman kangaskaapin...

  VastaaPoista
 11. Hieno se on sinunkin lankakasasi:)

  VastaaPoista
 12. Minä sain siivottua lanka-kangasvarastoani lomani viimeisenä päivänä. Tein sitä tehokkaasti yhteensä 7h ja sainkin aika paljon aikaisekseni, mutta vielä jäi siivottavaa reippaasti. Etenkin muovipussit, joissa "aarteita" löytyy kuitenkin vielä... Ja myytäväviä/lahjoitettavia kankaita on varmaan n. 50kg... :)

  Sulla on kyllä ihana lankakasa, sitä katselee ilokseen! Naulakko on myös aivan ihana!

  VastaaPoista
 13. Mahtava kasa lankaa ja ihana naulakko!

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista:) Meillä esikoinen auttaa mielellään äitiään, varsinkin jos on vailla jotain:D
  Kangaskaappi on edelleen niin törkyinen, että kuvaa en taida kehdata julkaista siitä:D Varsinkin kun aion kohta sen myllätä taas ja etsiä sopivia kankaita käsityöpusseihin. Mies ja kuopus lähtevät kalaan, niin minulla on aikaa!! Jee!

  VastaaPoista
 15. Hieno naulakko tosiaan. Mulla lankavarastoni on ihmeen siistinä vaatehuoneessa, joka on muista syistä ihan sotkuinen XD. Sitä ei edes kiinnosta siivota, kun isäntä sen osaa sotkea samantien ;)

  VastaaPoista
 16. Red Dragon: Meidän vaatehuoneeseen ei oikein tahdo edes päästä ja ihan itse olen siihen syyllinen :D Lankojani en sinne vie! ;)

  VastaaPoista
 17. Onpas ihanan paljon lankoja! Ja miten suloinen tuo naulakko, tosi söötti söpönen <3

  Laitan myöhemmin tänään blogissani pystyyn 1-vuotis arvonnan, tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
 18. Mistä ostit nuo Maatuska-naulakot Tampereella?
  Asun itse Ylöjärvellä ja Tampereella tulee harvoin käytyä. Aikaisemmin asuimme Tampereella ja nyt tuntuu, etten enää tunne Tampereetta kahden vuoden jälkeen.

  VastaaPoista
 19. Binnea Borealis: Ostin tuon maatuskanaulakon Nekalan Löytöliiteristä. Anteeksi kun vastaus tulee vasta nyt...

  VastaaPoista