maanantai 15. helmikuuta 2010

Iloinen alkuviikko!

Sain viikonloppuna valmiiksi baskerin. En ole näitä kovin montaa tehnyt, mutta saaja vaikutti tyytyväiseltä:) Tilasin mustaa lankaa ja yritän tehdä samanmoisen neidille, että saan piponi takaisin! Kun neiti vei mustan virkatun piponi, niin minä olen saanut tyytyä hänen vaaleanpunaiseen pipoonsa;) Se kyllä käy talvitakkiini, ei sen puoleen)Tänään minua ilastutti työkaverini näillä sukilla! Sain ne häneltä ystävänpäivälahjaksi, minusta aivan ihanat!! Ajattelinkin, että minun varmaan pitää siirtyä käyttämään minihameita, niin että nämä sukat pääsevät oikeuksiinsa:D Ihanan kortinkin häneltä sain. Kiitos vielä tätäkin kautta!!Ja tämän päivä muutakin "satoa" ;) Näin Kristiinan tänään ja hän kierrätti "maalaista" kaupunkissa:) Sain hänen tuomansa vironvillat, ihanat vyyhdit! Ja ostin Taito-shopista tuon valkoisen vyyhdin, teen siitä itselleni revontulihuivin (yllätys yllätys) esikoisen rippijuhliin. Oli muuten ensi visiittini tuossa kaupassa, menen kyllä uudestaankin:) Varsinkin saunasukkapaketti jäi kiehtomaan mieltäni.Näin iloisissa merkeissä alkoi minun viikkoni:)

4 kommenttia:

 1. Jep, oli kiva iltapäivä vai olikos se jo illansuuta. Nuo saamasi sukat - oikeasti ne nähneenä - voin sanoa, että ne on Tosi Kivat ja nätit. Niitä passaa pitää.
  Se saunasukka jäi kyllä muakin kaivertamaan. Tarvii ostaa yks paketti niin saadaan ohje ja sitt vaikka koko kartio sitä lankaa niin tulee suku sukitettua;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne ohjeet on niihin saunasukkiin ostettava:) Jospa minä ne seuraavalla reissulla ostan ja sitten saadaan suvulle ensi jouluna sukkapaketteja:D

  VastaaPoista
 3. Herkkuset sukat olit saanut, kyllä noilla kelpaa tepsutella. Tuo se vasta fiksu oli tuo kamerapussi, koville joutuisi kameraparka ilman tuollaista.

  VastaaPoista
 4. Lapset meillä ei oikein lämmenneet näille uusille sukilleni;) Saampahan siis pitää ne itse;) Nämä on ihanat ja tosi lämpimät!
  Kamera se kohta lähtee matkaan:) Toivottavasti löytää tiensä takaisinkin vielä;)

  VastaaPoista