perjantai 26. helmikuuta 2010

Myöhästynyt nimipäivälahja...

Tämän sain eilen valmiiksi ja laitoin heti pingottumaan. Tänään sitten päättelin ja kuvasin:) Aluksi minusta tuntui, että väri on ihan liian tumma, mutta tykkään kyllä lopputuloksesta tosi paljon.
Tästä tuli niin ihana, että melkein jo mietin jättäväni tämän itselleni;) Mutta kuopuksen kanssa valitsimme langat saajalle, joten... On siis pakko ostaa tätä väriä seuraavan kerran kun Tallinassa piipahdan;)

Tämä on tavallaan yllätyslahja, mutta saaja saattaa sen täällä nähdä ennen kuin sen saa lämmitämään harteitaan:) Toivon ja uskon, että saaja tästä tykkää.Nyt tekemään omaa huivia ja kohta jännittämään jääkiekkoa. Minä, joka inhoan urheilua innostuin eilen katsomaan naisten jääkiekon pronssiottelun ja olihan se pakko loppuun asti tuijottaa. Tosin jääkiekko onkin urheilusta se ainoa, jota välillä sorrun katsomaan, olenhan lapsuuteni asunut melkein jäähallin vieressä.

2 kommenttia:

  1. Jos tää on se sama lanka niin onpas tumma tosiaan. Mä luulin siinä olevan enemmän tuota vaaleata ns. turkoosinväriä. Noh, kaunis on näinkin.

    VastaaPoista
  2. Kristiina; tämä on juuri se lanka jonka viimeksi minulle toit. Minäkin olisin vyyhdin perusteella uskonut, että tulee "kirkkaampi", mutta ei ollenkaan hassumpi näinkään:)

    VastaaPoista