maanantai 8. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä- ja muutenvaanpäivälahjoja :)

Tässä nyt näitä lähipäivinä valmistuneita:) Eli siis viikonloppuna valmiiksi saatuja ja päättelyä odottaneita. Miten se päättely voikin olla niin vaikea... Ja kuten huomaatte minä suosin itseraidoittavia lankoja juuri tuon päättelykammon takia, tai sitten teen vain ihan yksivärisiä sukkia ja muita neuleita;)

Tässä ensimmäisena Novitan bambulangasta tehty tiskirätti, ihan vaan aina oikein, kulmasta 5 silmukalla aloitettu. Juuri tällainen samanlainen ja samasta kerästäkin syntynyt lähti jo maailmalle:) Tämä menee ystävänpäiväpakettiin, mutta en kerro vielä kenen :DNämä kämmekkäät on tehty Kokon silkki - puuvilla - akryyli langasta. Samaisesta langasta tein ystäväkullalle joululahjaksi kaulaliinan, toivon saavani siitä kuvaa näytille kunhan kaulaliina ja kamera kohtaavat:) Nämä ystäväkulta saa ystävänpäivälahjaksi.Nämä pienten poikien sukkaset ovat menossa Hollolaan *vilkutus sinne*. Ja tuosta sukkien päällä olevasta kerästä pitäisi samaan pakettiin tehdä vielä kahdet sukat. Tumput teen myös ja niihin käytän tummansinistä 7veikkaa. Toivotaan, että talvi ei ehdi loppua ennen kuin saan kaikki valmiiksi ja lähetettyä uusille käyttäjilleen! Olen ollut näiden kanssa hiukan saamaton..
Nämä sukat tehty siis 7veikasta, yhdestä lempiväreistäni. Puikot Novitan 3,5 kokoiset.Ja vihdoin valmistui kummipojan kaulaliinakin:) Toivottavasti lämmittää kummin murun kaulaa <3

Valmistumassa revontulihuivi, se valmistunee ystävänpäiväksi.

2 kommenttia:

  1. Voi ihme, miten olet ollut ahkera. Herkun väristä tuo 7V, tuo turkoosi. Pitäisiköhän sortua kauppareissulla? Kelpaako pelkkä väri tekosyyksi;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zelda:)
    Ehdottomasti riittää väri sortumukseen;) Tuon värin takia minäkin tämän keräsen hain... Ja harmittaa oikeastaan, että vain yhden kerän nappasin mukaani..

    VastaaPoista