sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Salomoninsolmuja, tapaamisia ja jännitystä!

Nyt voi huokaista, pesue on koossa:)) Kaikki ollaan onnellisesti kotosalla taas ja huomenna alkaa arki myös lapsilla. Esikoinen haikailee takaisin leirille ja on päättänyt mennä mukaan isos toimintaan. Kaksi nuorempaakin olivat onnellisia kun pääsivät kotiin ja näkivät kaikki tutut tavaransa:) Niinhän se on, että ei voi tietää miten ihana on kotiinpaluu jos ei koskaan käy missään:)

Tämän reissun aikana sain valmiiksi seuraavanlaisen salomoninsolmuhuivipilven:Virkkasin näitä automatkat edes takaisin, kun jännitin teeveestä jääkiekkoa ja ihan muutenkin vain, en kuitenkaan ihan koko aikaa:) Eli lauantai aamupäivästä, sunnuntai alku iltaan sain valmiiksi 7 huivia. Tein nämä RoseMohairista kolmosen virkkuukoukulla. Nämä siis menossa esikoisen luokan myyjäisiin toukokuussa, luultavasti ehdin vielä muutaman huivin sinne virkata.

Tässä kuvassa yksi huivi aukaistuna.Ja reissusta ostin myös nämä kauan haluamani Mambo langat! 10 kerää vaaleansinistä, aion tehdä näistä ihan itselleni jotain kivaa. Luultavasti kokoan tästä jotain kauan aikaa sitten ostamani Veicon kukkanapin ympärille... Aika näyttää että mitä;) Jäi kyllä kaivelemaan, etten ostanut samalla pari kerää muitakin värejä, etenkin ruskea ja vaaleanpunainen jäi vaivaamaan. Mutta onneksi äiti lupasi helpottaa tuskaani ja käydä ostamassa puuttuvat kerät:)

2 kommenttia:

 1. Oho, mikä pehmopilvi!
  Ja taas lankaa! Voi sun kanssas. Multa saat saunasukkalangan. Mun sukasta alkoi tulla ihan susi niin olkoot. Sitä on siis 200 g (tai nyt vähän vajaa) niin saat siitä hyvin semmoset ku nähtiin.
  Hitsi kun tänne on monimutkaista kommentoida:(

  VastaaPoista
 2. Joo... Taas sorruin ostamaan lankaa;) Mutta toisaalta olin päättänyt noita mamboja ostaa jo aikoja sitten.
  Kiva kun saan kokeilla saunasukan tekoa:)
  Tänne on tosiaan vaikeampi kommentoida kun vuodatuksen sivuille. Mutta minusta on kuitenkin kiva kun kommentoit:)

  VastaaPoista