keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Lanka taivaassa!

Oih ja voih! Tänään hain tämän paketin postista, tilaukseni Novitalta! Ihan tarpeeseen tilauksen tein, uskotteko? ;) Noista Rose mohaireista teen huiveja esikoisen luokan myyjäisiin, tuotto menee heidän leirikoulukassaansa. Eli eikö ollut ihan hyvä syy tilata lankoja? Tuo Oi villasukka pussukka menee äiskälle ja nuo muut langat ihan vaan itselle, pitihän sitä samoilla postikuluilla tilata muutakin tarpeellista, hih!Täällä taas ripsii lunta, mihinköhän tuo kaikki keväällä sulaa?! Sentään oli aura-auto käynyt meidän tienpätkän auraamassa tänään. Mies meni katolle lumia tiputtelemaan ja minun pitäisi kirjoittaa ripikutsujen kuoret valmiiksi, että saadaan postitettua ne vielä tällä viikolla. Esikoisella tosin ripari kesken, mutta sanoi että juhlat järjestetään joka tapauksessa pääsee hän ripille tai ei :D

Lapsia alkaa olla ikävä. On se kumma juttu tämä ihmismieli, jotenkin sitä on vajavainen kun ei ole koko perhe koolla. Kai se on tämä äidin mieli tämmöinen..

2 kommenttia:

  1. Totta turiset, minullakin kerkesi tuota Esikkoa tulla jo kova ikävä (tänään hain kotiin). Vaan nyt vieraskoreuttaan/-paineitaan useamman tunnin purettuaan, voisin palautta hakupaikkaan;)

    PS. Oikein hyvät perustelut lankaostoksille, hyväksytään!

    VastaaPoista
  2. Meillä esikoinen kävi pyörähtämässä kotona... Ja häipyi melkein saman tien... Meni heti tapaamaan kirkolle uusia kavereitaan:)
    Huomenna sitten näemme loput pesueesta:)

    VastaaPoista