torstai 25. helmikuuta 2010

Työkaverille kämmekkäät

Sain nämä eilen illalla valmiiksi:) Näistä tuli oikein kivat ja saajakin oli tyytyväinen.Lankana näissä käytin Panda villabambulankaa (Kauhavan Kangas-aitan lanka), villaa 70% ja bambua 30%. Turkoosi lanka siis tätä Pandaa. Mustaa Panda lankaa ei ollut, niin ostin mustan kerän Teeteen Alpakkaa (100% alpakka), sen neuloin kaksinkertaisesta langasta. Peukaloon virkkasin pari kerrosta alpakalla ja "yläosan" virkkasin myös. Kiitettävästi oli pääteltäviä langanpätkiä... Puikkona suosikkipuikkoni eli eebenpuiset sukkapuikot nro 3. Nämä ovat tällä hetkellä ainoat eebenpuiset sukkapuikot minulla;)

Valmistumassa tänään turkoosi revontulihuivi ja uskoisen että huomenna työmatkalla valmistuu vihreä tiskirätti. Tämä menee kaverilleni, jolle värillä ei väliä kunhan se sopii vihreään keittiöön;) Kuvia näistä sitten kun valmistuvat:)

Nyt revontulihuivin kimppuun. Mies taas kiipesi katolle lumia pudottelemaan. On se rankkaa puuhaa, onneksi olen sellainen pelkuri, ettei mies edes uskalla päästää minua avukseen;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat ovat nuo, herkullisen värisetkin kerrassaan;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zelda:)
    Minäkin tykkään:) Taidan tehdä itsellenikin kunhan ehdin. Mikähän siinä on, että muille saa kyllä tehtyä, mutta itselle ei..
    Haluatkos sinä tuollaiset? Turkoosit? ;)

    VastaaPoista