tiistai 23. helmikuuta 2010

Lumen keskeltä tunnustuksia ;)

Olen aina halunnut osata tehdä kukkaroita, sellaisia pieniä, söpöjä, joissa sellainen napsautuskiinnitys:) En ole "uskaltanut" kokeilla, kun ei hermo kestäisi sen napsautuskiinnityksen kiinnitystä kankaaseen... Tunnen itseni niin hyvin;)

Onneksi löysin ihania kukkaroita/pussuikoita ostattavaksi Pompulapajasta Noiden kukkaroiden lisäksi ostin myös tuttiketjun kummipojalle, minusta se oli niin suloinen:) Ja kaupanpäälle sain tuollaisen pampulan. Kyllä nyt kelpaa! Ostin noin monta, koska ajattelin antaa lahjaksi osan, mutta en tiedä raaskinko luopua yhdestäkään... Neiti varmaan saa yhden, mutta tiukkaa tekee sekin;)Omia tekeleitäni en ole saanut valmiiksi, työn alla kaksi revontulihuivia, tiskirätti, sukat ohuesta sukkalangasta ja ihan kohta puikoilla kämmekkäät työkaverille. En nimittäin voinut olla käymättä Villiksessä kurkkaamassa lankoja eilen... Ja kuten arvata saattaa, niin pari kerää sieltä löysi uuden kodin:) Mutta työkaveri maksoi langat ja odottaa valmista;)

Lapset on kaikki maailmalla ja minä aion käpertyä kullan kainaloon sohvalle elokuvaa katsomaan:) Olemme oikeita ilkiöitä ja ostimme kaikenlaisia herkkuja kotiin VAIN meille kahdelle;)

Ai niin! Vielä yksi iloinen juttu: nuorimmainen pääsi musiikkiluokalle!! Poika on kovin onnellinen kun tavoite on saavutettu:) Hänhän on ollut kokoajan sitä mieltä, että MENEE musiikkiluokalle :D Ja on äitikin asiasta kovin onnellinen:))

2 kommenttia:

 1. Kivoja kukkaroita, justhan tommosista puhuttiin. Mun tarvii vaan ottaa ja ryhtyä toimeen että saan kukkaron virkattua.
  Ihanaa kun pääsi musiikkia oppimaan.
  Ja ette te mitään ilkimyksiä herkkuinenne ole, just noin pitää ja SAA toimia sillon kun on aikaa olla kahden ja hemmotella toisiaan.

  VastaaPoista
 2. Kerrohan sitten kaikki niksisi, josko minäkin uskaltaisin itsekkin kokeilla;)
  Ihanaa olla kaksin, mutta on se ihanaa saada pesue taas koollekkin:) On se ihmismieli kummallinen...

  VastaaPoista