tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesäkuun aloitus:)

Tänään on ollut hyvä ja kiva päivä:) Töissä tosin oli kiireistä, mutta päivä meni mukavan nopeasti varmaan juuri sen takia, että töitä oli paljon. Eli en valita;)

Mutta töiden jälkeen kävin postista hakemassa itselleni paketin ja kaupasta purtavaa, kun oli vieraita tulossa:) Miehelle soitin ja kyselin, että oliko muistanut hakea kuopuksen kotiin, eipä tuo ollut;) Mutta se oli vaan oikeastaan hyvä, koska haki sitten samalla minutkin ja toi postiin maksikirjekortin. Hain sen myös ja sieltä paljastui tämä ihanuus:Kortin kuvasin erikseen, kun en tajunnut hurmiossani sitä samaan kuvaan asetella! Tässä siis kuvaa kortista:Tämä tunika tuli neuleetkiertoon vaihdossa Piitsulta <3

Ilta meni joutuisasti vieraiden kanssa touhutessa. Lapset pääsivät uimaan ja saunaan ja me aikuiset saimme turista oikein kunnolla. Hyttyset kyllä yrittivät kovasti häiritä oloamme, ryökäleet..

Nyt voi hyvillä mielin mennä nukkumaan:)

2 kommenttia:

  1. Upea tunika, totisesti. Huttusia on näilläkin kulmilla ihan rasitteeksi asti ja ikävän rajusti meillä lapset pistoksiin tänä vuonna oireilevat.

    VastaaPoista
  2. Zelda, olen samaa mieltä tunikan upeudesta:)
    Meillä kuopus jo suunnitteli "asetta" hyttisiä vastaan. Sen kuulemma pitää olla sellainen että isolta alalta häipyy kaikki inisijät! Jäämme odottelemaan miten suunnitelma etenee;)

    VastaaPoista