sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Ei tule minusta hatuntekijää...

Tänään olen ommellut kolme hellehattua, kaksi samanlaista, tuollaista mikä on vasemmalla. Toinen ei ehtinyt kuvaan asti, ei ollut ihan valmis vielä kuvaus hetkellä. Se vasemmanpuoleinen on äidilleni ja oikeanpuoleinen ihan itselleni. Nämä onnistuivat huomattavasti paremmin kun se harjoitushattu. Mutta ei ole hatun teko minua varten, ostan tästä lähtien hattuni kaupasta tai teetän jollakulla muulla;)Ja taas samaa kaavaa käyttäen tein mekon itselleni:Ja neidille tein tunikan. Näyttää ihan hirmu leveältä tuossa kuvassa... On kuitenkin neidin päällä kaunis:)Ja nämä kässäpussit tein vähän niinkuin välipalaksi;) Toinen noista lähtee yllärinä maailmalle ja toinen lähtee neulomossa Mollalle, neuleet kiertoon ketjun toiveen mukaan:)On ollutkin ihana viikonloppu, olen saanut ommella yllinkyllin, nyt on pahin himo tyydytetty:D

5 kommenttia:

 1. Ihanan vilpoisen näköiset vaatteet, mistähän minulle saisi edes vähän sitä sinun ompeluinnostustasi, pitäisi yhdet verhot ommella, oi voi.Noi pienen tytön vaatteetkin on niin suloisia.

  VastaaPoista
 2. Oletpa taas saanut monta ihanaista aikaan. Minä myös tuolla koneen äärellä aherran, jospa pienen kangastoimituksen jälkeen pääsen valmiita esittelemään;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Smirgeline:) Nyt sain minäkin tyydytettyä ompeluintoani, saa kone nyt jäädä kesätauolle. En kyllä sano kuinka pitkälle;)

  Zelda: Silloin on taottava kun rauta on kuuma;)

  VastaaPoista
 4. Lierihatun ottaisin heti käyttööni. Aivan upea

  VastaaPoista
 5. Kiitos enkulin käsityöt, hatut on kyllä kivoja, mutta niiden tekeminen ei ollut...

  VastaaPoista