keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Helsingin matkailua

Tänä aamuna reissasimme Helsinkiin vuorokausilipuilla, minä, äitini, neiti ja kuopus. Ajelimme linja-autolla Hakaniemeen, siellä käväisimme nopsasti Seppälässä, sieltä tarttui mukaan muutama vaate ja kynsitarroja.

Aamupalalla kävimme Hakaniemen hallissa, siinä Vihreän vyyhdin vieressä olevassa kahvilassa. Kurkkasimme myös Vihreän vyyhdin tarjonnan, mutta mitään ei tarttunut mukaan tällä kertaa;)Ratikka matkaajat:Ratikoita käytimme tänään muutamia, seikkailimme niillä ympäri kaupunkia. Mukavaa ja kiireetöntä matkaa teimme aamusesta illansuuhun. Kävimme mm. Hietsussa.

Kirppis löyty Hietsun torilta, 20 senttiä:Evästä kauppatorilta:Lokitettu Havis Amanda:Varjokuvaa;)Hauska kenkä oli jonkun kenkäkaupan edessä:)Asemalla, vasemman puoleisella junalla tulimme Pasilasta:Matkajuomaa:Matka jatkui metrolla Kamppiin, siellä kävimme syömässä Hesellä ja sieltä kipitimme rautatientorille pysäkille ja kotiin.Matka oli hauska, aika halpaa huvia lasten kanssa;)

4 kommenttia:

 1. Kiitos postista! Samoilla kulmilla ollaan oltu, tutut on maisemat. Mää tosin pukersin töitä offiisissa :(

  VastaaPoista
 2. Vee:) Kiva kun pussukat pääsivät perille, toivottavasti niillä jotain tekeekin;) Oli kyllä kiva ilma kierrellä eilen:)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli suunnitelmissa samanlainen kiertelypäivä Hesassa, tosin tarkoitus oli mennä fillarilla. Saas nyt nähdä... Voi olla, että pyörä vaihtuu junaan ja ratikoihin. Hietsussa pitäiskin mennä käymään.

  VastaaPoista
 4. Krista, sää suosi meidän reissuamme kivasti. Ja tuollalailla sitä uskalsi hypätä melkein mihin kulkupeliin tahansa, kun ei ollut mitään määränpäätä. Matkailu avartaa:D

  VastaaPoista