sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Iltapäivä merellä!

Nyt siihen viileämpään puuhaan:) Lähdimme koko perhe veneretkelle, ihana merituuli helli meitä ja hetkeksi unohtui tämä kamala kuumuus! Välillä jopa vähän paleli;) Ihanaa!

Lähdimme matkaan Vuosaaresta, kuva napattu matkan alettua rannasta mistä lähdimme:Tässä kaksi kuskiamme, ajoivat venettä vuorotellen eli ukko-kulta ja esikoinen:Tätä puuhaa minäkin lapsena harrastin, tosin soutuveneessä;) Neiti siis tässä kuvassa uittaa kättään vedessä:Kuopus ihastelee maisemia ja ihan selvästi mietiskelee jotain...Matkasimme Kaunissaareen, siellä oli mukava rannalla upottaa varpaat hiekkaan:Pyyhepino odottaa uimareita meresta kuivattelemaan;) Sai kyllä tovin odottaa, lapset nimittäin viihtyivät vedessä pitkän ajan! Me aikuiset jänistimme ja uitimme vain varpaitamme...Tuolla jossain kauempana kuvasta lapset uivat ja sukeltelivat esiin pieniä simpukoita. Minä kuvailin rantaviivaa ja minusta tuo uimarengas oli niin kiva, että halusin sen mukaan kuvaan. Hetkeä aikaisemmin sen renkaan sisällä pikkuinen tyttönen joka kävi minulle juttelemassa kun kudoin sukkaa. Kyseli, että mitä mahdan ommella ja kenelle ja miksi;)Tätähän minä "ompelin" eli sukkaa neuloin lahjaksi. Edistyikin matkalla aika paljon teeleeni, kohta on sukkaset valmiit:)Ihanan matkan päätteeksi nappasin kuvan rampista mitä pitkin vene mennessä laskettiin ja nyt takaisin tullessa nostettiin ylös. Nyt on vene turvallisesti omassa pihassa ja sunnuntain perheretki ohi.Vielä olisi tarkoitus pulahtaa omaan altaaseen ja käydä saunassa pesemässä meren suolaisuus pois iholta:)

Tässä viimeisessä kuvassa on jokin pistiäinen. Tunnistaako kukaan, että mikä? Oli mennyt uimaan meidän uima-altaaseemme, mutta ilmeisesti heikon uimataidon omaavana oli sinne hukkunut:(Tällaisia sunnuntaita kaipaa lisää! Oli kiva retkeillä oman perheen kanssa:)

Kristiinaa emme valitettavasti ehtineet tällä reissulla moikata, seuraavalla kerralla sitten! :)

8 kommenttia:

 1. Taas kävin sarjana lueskelemassa/katsomassa blogiasi. Kylläpä sinä ehdit!
  Tuo näyttää mäntypistiäiseltä. Aika iso ja pitää hirmuista ääntä lentäessään. Piikki on kunnioitusta herättävä, mutten tiedä, pistääkö ihmisiä.

  VastaaPoista
 2. Tulinpa vastavierailulle. Kuvista voi päätellä kuinka ihanan sunnuntain vietitte.
  Hieman katselin jo ompeluksiasi. Palailen paremmalla ajalla uudemman kerran ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavalta vaikuttaa teidän sunnuntairetkenne! Mä löhösin eilen koko päivän pihalla ihan vetelänä. Jalat on vieläkin ihan tönkkönä perjantain ja lauantain puutarhahommista... Veden ääreen olisin itsekin kaivannut eilen, mutta en sitten jaksanut lähteä pyöräilemään mihinkään. Sitä paitsi multa puuttuu toi vene =)

  VastaaPoista
 4. Hanza: Kiitos vierailustasi, kiva kun piipahtelet:) Mikälie pistiäinen onkaan. Onneksi minun ei tarvinnut uida sen kanssa;)

  MammaMyy: Kiva kun poikkesit:) En ole suurensuuri veneilyn ystävä, mutta eilen kyllä oli ihanan vilpoisa retki!

  Krista: Meillä oli ihan kivaa:) Hyvä kun löhösit, lepo tekee hyvää aina välillä, tuolla kuumuudessa ei pidä loputtomiin huhkia! Kuusijärvellä oli kuulemma eilen ollut tosi ruuhkaista.

  VastaaPoista
 5. Nyt on ollut hyvät kelit veneilyyn. :) Minä vietin koko viikonlopun vesillä - en tosin merellä vaan Saimaalla. :)

  Ja kiva huomata, että joku muukin neuloo villasukkia kuumina kesäpäivinä. Pelkäsin jo olevani aivan höpsähtänyt. :D

  VastaaPoista
 6. Elina: On kyllä hyvät veneily säät tosiaan:) Meillä ei tässä lähellä ole järviä oikein, missä veneillä, siksi menemme merelle. Lapsuudessani taas ei ollut merta lähellä, vaan (soutu)veneily tapahtui aina järvillä:)

  Nyt on kiva neuloa sukkia, mutta kun joulu on tulossa ja niitä PITÄISI neuloa, niin sitten ei kyllä huvita;)

  VastaaPoista
 7. Kristiina, anna anteeksi ettemme käyneet luonasi!

  VastaaPoista