maanantai 5. heinäkuuta 2010

Marsu veljekset Patu ja Laku

Tässä ensi esiintyminen meidän uusista perheen jäsenistämme:) Suloistakin suloisemmat marsu veljekset, Patu ja Laku! Laku on tuo harmaa marsuliini ja Patu on ylemmässä kuvassa Lakun kyljessä:)Tässä kuvassa Lakusta ei voi erehtyä, kun on niin eri värinen kun veljensä. Patu on nurkassa kauempana oleva marsu-herra.Nämä ihanuudet muuttavat meille perjantaina:) Viikonloppu meneekin sitten ihastellessa marsu-herrojen puuhia. Nämä eivät siis suinkaan ole minun marsujani, vaan neidin ja kuopuksen yhteisen säästämisen tulos. Tosin siskoni on luvannut sponsoroida marsujen hankintaa, hyvä kummitäti marsuille siis jo alusta alkaen;)

Mitenköhän sitä malttaa odottaa perjantaihin asti?! Uskon, että blogissani tulevaisuudessa nämä herrat aina silloin tällöin tulevat vilahtamaan:)

5 kommenttia:

 1. Voi pojat mitkä pojat:) Onnea uusista perheenjäsenistä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Zelda:) Täällä pojille on tänään rakennettu pesä-talo ja häkki laitettu melkein valmiiksi odottamaan poikien kotiin tuloa!

  VastaaPoista
 3. Oih, mitä pötkylöitä!! <3
  Mä taidan vakoilla teidän talon kulmilla perjantaina. Tai no, jos annan poikien kotiutua ensin ja tuun moikkaamaan myöhemmin :)
  Mutta on ne niin söpöjä!!

  VastaaPoista
 4. Lutuisia! Meillä tenavat myös haluaisivat jotain jyrsijoitä lemmikikseen, mutta toistaiseksi olen kieltäytynyt hankkimasta, talossa kun on kaksi kissaa jotka eivät välttämättä ymmärtäisi ettei jyrsijöitä ole henkittu heille eläväksi ravinnoksi :)

  VastaaPoista
 5. Susanna: Eikös vain olekkin suloisia? Tervetuloa tutustumaan:)

  Kati: Voisi olla kyllä kissoille kova pala kun eivät saisi herkkuja itselleen;)

  VastaaPoista