torstai 29. heinäkuuta 2010

Riemupäivä Linnanmäellä :)

Tänään lähdimme jo aamusta Lintsille viettämään riemukasta päivää:) Meidän piti lähteä niin ajoissa, että saamme auton lähelle... Mutta niin tänään kun joka kerta lähtömme viivästyy ja autolle löytyi paikka taas sieltä kaukaa;)

Meillä koko perheellä oli rannekkeet. Kuopuksen riemuksi ja minun kauhukseni, kuopus on juuri ja juuri yli 140cm eli pääsee kaikkiin, niihin hurjimpiinkin laitteisiin! Kuopus halusi ehdottomasti Rakettiin, hui! Eikä kuulemma ollut edes kamala;)

Minäkin huristelin monella laitteella, olin kauhuissani hyvin monessa laitteessa miehen ja esikoisen iloksi;) Esikoinen tuli turvakseni mm. Kehrään (hah, sanon minä, vilkuili vain ilmeitäni ja olenko silmät kiinni, naureskeli vain minulle).

Mutta vaikka pelotti, niin sain nauttia päivästä minäkin:) Eli meillä oli oikein kiva päivä! Ja parasta minusta tässä oli se, että jaoimme tämän kivan päivän perheen kesken:) Ja niinkuin aina, tämäkin päivä loppui ihan kesken kuopuksen mielestä ja neidin myös... He olisivat jaksaneet hurvitella varmaan sinne ilta kymmeneen kun Lintsi menee kiinni.

Pari päivää vedetään henkeä kotosalla puuhastellen ja sitten taas hurvittelemaan;)

Oikein iloista kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti