lauantai 17. heinäkuuta 2010

Pienen neidin vaatekaapiin täytettä:)

Tämä päivä on aika tiiviisti vietetty ompeluharrastuksen parissa, kankaita leikaten ja ommellen, onneksi kaavat kaikki oli valmiina;)

Minun on jo pitkään tehnyt mieleni ommella pienelle neidille jotain. Oma neitini on jo niin iso (ja nirso) ettei kelpuuta enää kaikkea äidin tekemää tai sitten äiti ei osaa toteuttaa neidin toiveita;) Ja kun kummipoikakin on poika, niin oikein piti miettimällä miettiä, että mistä löytyisi sopiva neiti, jolle saisin toteuttaa haaveeni.

Sitten muistin, että ystäväni ystävällä on pieni keväällä syntynyt tyttönen. Laitoin sähköpostia hänen äidilleen ja sain luvan tehdä mekon:) No... Täyty myöntää, innostuin vähän:D Toivottavasti nämä kelpaa:Nämä vaatteet on tehty 68 cm kokoisina, ainoastaan tuossa punaisessa kissamekossa kaavan koko on 74cm.

6 kommenttia:

 1. Ihanat ompelukset.
  Onneksi löytyy aina joku, jolle itse tehty kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tesa:) Näitä oli kyllä kiva tehdä ja minustakin on kiva kun saan lähettää oma tekemiäni ja niistä vielä tykätäänkin:)
  Aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onnellinen pieni neiti, joka nuo saa. Meillä neiti juuri latoi ompelupöydälle pinon trikoita, saan kuulemma tehdä tunikoita. Tosin ihan pilke silmäkulmassaan, oli katsonut kaavankin jo valmiiksi uusimmasta Ottobresta;). Onneksi vielä kelpaa, pitää vain katsoa, että on mukana suunnittelussa alusta loppuun.

  VastaaPoista
 4. Suloisia neulomuksia. Joskus iskee ompeluinto täälläkin, ei vaan ole ketään pienokaisia kenelle ommella. Pojille tein aikoinaan lähes kaikki vaatteet. Nyt ei enää kelpaa ovat jo 20 v ja 22v :D

  Tellu

  VastaaPoista
 5. Oi-voi, kuinka onkin suloisia! Tuo perhosmekko on hieno kuin mikä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Zelda:) Meilläkin neiti välillä tekee tilauksen ja sitten ei muuta kun toteuttamaan;)

  Kiitos Tellu:) Meilläkin asustelee kaksi poikaa, vanhempi ei enää kelpuuta äiskän tekemiä, mutta pienempi välillä jotain haluaa. Kummipojalle saan tehdä pikkujuttuja:) Mutta välillä nuo mekkoset ja tyttöjen hempeät jutut vaan on pakko saada tehdä:)

  Kiitos Pappi puikoissa:) Minustakin se perhosmekko on kiva, perhonen on silityskuva. Monesti yksinkertainen on kaikkein kauneinta:)

  VastaaPoista