torstai 8. heinäkuuta 2010

Pinaattikeittoa ja pinaattisukat:)

Kuopus on tullut äitiinsä ja aina silloin tällöin on ihan pakko saada pinaattikeittoa! Tänään oli sellainen päivä, piti pakasteesta sulattaa iltapalakeitto kuopukselle:Keitettyä kananmunaa kyytipojaksi, niin jopa maistui!

Sain myös tänään valmiiksi kuopuksen sukat Regian Hand-dye effect langasta. Nämä on olleet työmatka tekeleinä viikon verran mukanani bussimatkoilla. Lanka oli kivan tuntuista neuloa, kerällä tuo lanka ei kyllä pysynyt; se miinuksena.En edes yrittänyt kohdistaa raitoja näissä sukissa, minusta tuli kivat näinkin:)

Mutta viikossa joko kuopuksen jalka on kasvanut hurjasti tai sitten sovituksessa jokin meni pahasti pieleen... Nämä sukat on auttamatta pienet kuopuksen jalkoihin:( Pitääkin miettiä nyt sopivaa pientä ihmistä kenelle nämä sitten lahjoitan jossain vaiheessa. Kuopus haluaa uudet samanlaiset kuulemma;)

Ihan pakko on tähän loppuun laittaa mainos: neiti aloitti blogin pidon marsu-herroista. Kannattaa kurkata aina välillä, täältä löytyy tarinaa ja kuvia Patusta ja Lakusta:) Kyllä nämä pojat taitavat välillä vierailla myös täällä minun blogissani;)

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Mitä, teillä on marsuherrat :)))
  Taidanpa olla usein nähty vieras neidin blogissa!!
  Yritetään kestää - hellettä nimittäin tuntuu piisaavan...

  VastaaPoista
 2. Kiitos bemu:)
  Juu, meille muutti tiistaina kaksi suloista palleroa. Toivottavasti ne ei kärsi helteestä yhtä paljon kun meikäläinen...

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, kyllä niille varmasti ottajia löytyy :) Vai on teillä pinaatikeitto se "pakko saada" ruoka. Meille kun tulee lapsenlapsi kylään, niin hänelle on oltava joka päivä hernekeitto, jota muut ei kyllä syö. Onneksi sitä saa purkista suoraan :)

  VastaaPoista
 4. Pinaattikeittoa, nam! Nyt rupeskin sitten tekemään mieli sitä. Saiskohan tosta K-kaupasta lounaaksi, hmm. Nätit sukat. Mä tykkään ton Hand-dye effectin väreistä, mutta jotenkin en lämmennyt itse langalle.

  VastaaPoista
 5. Sude: kiitos:) Meillä maistuu hernekeitto kahdelle muulle lapselle, mutta me pääasiassa tehdään itse kun me vanhemmatkin tykkäämme:) Mutta purkista saa aina välillä kivasti helpotusta jos on pakkojuurinyt saada sitä.

  Krista: Mä hain tuosta lähi ABC:ltä itselleni pinaattikeittoa ruuaksi tänään;) Kiitos sukka kommentistasi:)

  VastaaPoista