torstai 28. huhtikuuta 2011

Turkoosia, turkoosia ja violettia:)

Eilen hain pari pakettia postista, tämän ertzulta tulleen avasin jo bussipysäkillä, en malttanut odottaa kotiin asti:D Ja ihmiset varmaan pitivät minua ihan pöljänä, kun naama oli yhtä hymyä korvasta korvaan! Aivan ihania juttuja paketista ilmestyikin:) Kämmekkäitä tiesin odottaa, kun ne olin "tilannut" ertzulta, mutta nämä muut oli ihan täys yllätys! Tänään oli kassi jo tositoimissa ja sai kehuja työkavereilta (minusta oli kuulkaa ihana sanoa, että en ole itse tehnyt vaan sain Ystävältä:)) ja bussissa yhdeltä tutulta myös:) Rannekorukin oli töissä ranteessani:)

En tiedä miten ertzua kiittäisin! On hän vaan niin ihana <3



Tässä kämmeekkästä lähikuvaa, ihana! Eikös vain?



Samalla siis hain postista ihanan turkoosin paketin:) Tämän sentään maltoin jättää kotona avattavaksi;) Paketissa on mieltäni ja kehoani lämmittävä kaunis itsetehty huivi! Tämä on todella kaunis ja käyttöön tulee varmasti, olen jo mallannut harteilleni tätä peilin edessä muutamaan otteeseen! Paketista paljastui myös ihana peltirasia (tykkään peltirasioista, mistä tiesit?) ja siellä sisällä oli huulirasva, kaksi kerää Jannea ja kaksi kerää Dropsin alpacaa, ihanissa, niin minun väreissäni:) Ja jo langat itsessään olivat nappi valinta, tykkään molemmista jo entuudestaan:)

Muoks. Tuohon peltirasiaan saan mahtumaan kaikki omat silmukkamerkkini:) Nyt löydän ne helposti!

Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että minulla on tämän kierroksen paras Sny <3



Ja purettuna paketista tässä koko komeus! Ihana paketti kertakaikkiaan:) Paketin lähetyspaikka on pysynyt samana... Hmmm, en kyllä yhtään osaa aavistaa kuka salainen ystäväni on, niin salapoliisi en ole, että jaksaisin kaikki kierroksella olevat blogit syynätä läpi;) Ja oikeastaan minusta on mukavaa kun salainen pysyy vielä hetken salaisena:) Ihan pianhan paljastuu ystäväni henkilöllisyys (ja edelleen käsitykseni vahvistuu, että salainen ystäväni on joku joka tuntee minut, näin hyvin ei voi kukaan tuntematon paketteja minulle rakentaa!;))



Tänään posti toi nämä ihanat German Stocking sukat! Olen rakastunut:) Kiitos PäiviH! Ja yllärinä tuli vielä tälle pussukkahullulle pieni kätevä pussi, kiitos siitäkin:) Tosin neiti ilmoitti, että pussukka on hänelle, mutta en taida antaa kuitenkaan vaan pidän itse, itsekäs äiti:D

Katsokaa, miten taitavasti PäiviH on sukat tehnyt! Teimme vähän vaihtokauppaa ja minä ompelin hänelle pari käsityöpussia (toisen kuulemma nappasi tytär sukan tekeleeseen) ja minä sain nämä sukat. Itse en jaksaisi noita kaikkia kuvioita neuloa, mutta onneksi löytyy ihana ihminen, jota jaksaa:)



Näissä ihanissa tunnelmissa toivottelen kaikille ihanaa loppu viikkoa:) Itse painun saunaan! Kävimme poikien kanssa metsäretkellä tuossa lähimetsässä ja esikoinen otti mahtavia luontokuvia sieltä, me kuopuksen kanssa näytimme, että mitä pitää kuvata:D Yhteistyötä parhaimmillaan;)

13 kommenttia:

  1. Ihania paketteja olet saanut.
    Mä olen suotsta snyn paketista ihan kateelinen (arvaa, mikä on lempivärini?).

    VastaaPoista
  2. Poxa!! que pacote fantástico e em azul! Lindo. Gostei imenso das luvas, cachecol e os novelos:) Ah e ainda uma meia maravilhosa!! Parabéns.

    bjinhos

    VastaaPoista
  3. Ai, että sulla on ollut ihania ystäviä, niin salaisia kuin tuttujakin.

    VastaaPoista
  4. Tintti: Kiitos:) Olen aivan samaa mieltä pakettejen ihanuudesta!
    Lempivärisi taitaa olla sama kun yksi omistani;)

    Katjuksa: Kiitos:) Ihanan paketin sait sinäkin Snyltäsi:)

    Ká :)

    Simpura: On minulla ihania ystäviä:) Tuttuja ja tuntemattomia:D Uskomatonta muuten miten monta ystävää voi saada saman harrastuksen piiristä (eikä tarvitse välttämätää edes kotoa lähteä mihinkään!), kyllä käsityö yhdistää <3

    VastaaPoista
  5. Vautsi miten hienoja paketteja olet saanut!

    VastaaPoista
  6. Ihania!!! Kaunis värikin! Tykkään :)

    VastaaPoista
  7. No jo sulla on "joulu ainainen" ;)
    Sny-paketin väritys On Kaunis.

    VastaaPoista
  8. Mahtavat sisällöt paketeissa :)

    VastaaPoista
  9. Oi mitä ihanuuksia olet saanut! Nuo Ertzun kämmekkäät ja laukku ovat ihan huiput, samoin saamasi sukat. Pitäisköhän olla ihan vähän kade ;) En taida kuitenkaan jaksaa. Iloista vappua!

    VastaaPoista
  10. Ompas ollut mukava postipäivä.
    Iloista Vappua sinulle !

    VastaaPoista
  11. kiva kun tykkäsit..tuli sellanen ahaa elämys jos on huivi ja kämsyt samaa lankaa niin yhdistetään toinen lanka kassin ja korun kera....
    Hauskaa Vappua

    VastaaPoista
  12. Drucilla: Enkös vain olekin? :)

    Hepuli: Kanssasi täysin samaa mieltä:)

    KristiinaS: Jep, joulu voi olla milloin vain:) Tykkään myös väristä!

    Neferi: Minustakin:)

    Krista: Kiitos:) Kyllä me sullekin jotain keksitään, mistä muut on kateellisia! Saat lainata näitä jos oikein kateuttaa:D
    Iloista vappua sinulle myös <3

    Sude: Kiitos samoin:)

    ertzu: Ihana ahaa elämys, olen otettu <3
    Hauskaa vappua myös sinulle!

    VastaaPoista