torstai 24. kesäkuuta 2010

Hauskaa juhannusta!

Nyt on aika unohtaa hetkeksi arkinen aherrus ja viettää keskikesän juhlaa! Näihin pyyhkeisiin tulee ihana ulkoilman tuoksu, kun kuivuvat ulkona. Pitkään aikaan ei olekkaan ulkona voinut pyykkiä kuivattaa.. Ja sääennustusten mukaan ei huomennakaan..Neidin hienot juhannuskynnet:) Haluaisin itselleni varpaan kynsiin tuollaisia kukkia, aika ihania!Kukkapenkki on aika eloton, sentää tällaisia sinne on noussut:) Taitaa olla onnenapila.. Olen huono tunnistamaan kasveja.. Kauniin värinen kukka lehtien keskelle on noussut:)Tämä pyörä on meidän portilla, tosin meillä ei ole porttia;) Odotan, että ruukkuun ilmestyisi elämää.. Olen sinne jotain kyllä istuttanut..Ovikoriste toivottaa vieraat tervetulleiksi:) Kukka on Taavan tekemä, tilauksesta tuohon rottinki koristeeseen.Tällainen kyltti meillä on sisällä portaan vieressä. Kerran yksi esikon kaveri sanoi, että tosi magee kyltti. Kerroin hänelle, että se tarkoittaa meidän lasten kavereita;)Juhannus uinnit menossa, pallolla siis;) On se kuopuskin tuolla jossain, kuvassa vaan ei näy:DUimari uintihetken jälkeen. Kauan jaksaa tämä herra uiskennella, kyseessä siis kuopus:) Olen sanonut, että kesän lopussa kasvaa varmaan kidukset ja suomuja!Mummukin oli vahtimassa. On meidän suvun ainoat aidot crocsit;)Lapsen uidessa äidillakin pitää olla harrastukset mukana;) Tässä tulossa Wellulle revontulihuivi. Tämähän on nro 29. ;)Metsällä tienatuilla rahoilla ostettu näyttö, nyt on kuulemma paketti koossa. Jaa-a saas nähdä saako sitä kohta raottaa kukkaron nyörejä johonkin muuhun... Esikoinenhan osti rippilahja rahoilla itselleen tietokoneen (siihen ei tarvinnut hirmuisesti sponsoroida, vaan lahjarahat melkein riittivät) ja nyt tänään kävi isänsä ja pappansa kanssa hakemassa näytön. Tässä kuvassa siis toki vain "kuoret".. Kukahan nuokin siivoaa?!Tämä pitää lukea tosi hyvin!Mm. näitä on menossa grilliin:)Grilli kuumana, odottavan aika on pitkä... Tai ainakin nälkäisen aika on pitkä:DKummallinen siamilaiskukka kasvaa meidän takapihalla. Mikähän lie? Kauniin värinen ainakin:)Oikein oikein mukavaa juhannusta kaikille lukijoilleni:)

9 kommenttia:

 1. Mukavaa juhannusta myös sinulle ja perheellesi. Kävin tänään hakemassa postista lankahullun yllätykseni, ja olen ihan lääpälläni! Maijasta tulenee jotain kivaa omille harteille kera puunappien, Panda mietityttää vielä, ihan uusi tuttavuus kun on. Pitänee surffailla ja tutkailla mitä muut siitä ovat tehneet. Värit joka tapauksessa olivat ihanat. Suklaa pitää jakaa tasan itselle ja lapsille, salmiakin ja teen saan pitää kuulema itselläni ;) Ilolla odotan toista pakettia.

  VastaaPoista
 2. Kati: Kiva kun pidit paketin sisällöstä:) Minua vähän jännitti, kun tämä oli eka vaihtoni. Itse olen tehnyt kämmekkäitä pandasta, ihanan pehmoiset kädessä:)
  Täytyykin sitten laittaa seuraavan kerran isompi suklaa mukaan, että riittää kaikille:) Vai laitanko enemmän salmiakkia, niin saat vain itsellesi;)

  VastaaPoista
 3. Jep, voin vain kehua Pandaa, omat kämmekkääni ovat olleet ihanat. Onpas tuo Esikoinen järkevästi käyttänyt lahjarahansa, todellakin.

  VastaaPoista
 4. Zelda: Hyvä kun tykkäät kämmekkäistäsi:) Tuo lanka on kyllä tosi kivaa neuloa.
  Kallishan tuon lapsen maku on, mutta säästää itse kyllä kiitettävästi noihin kalliisiin hankintoihin:)

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa juhannusta myös teille Vee ja Seijap:)

  VastaaPoista
 7. Jussiva toivotan vielä myös:)

  VastaaPoista