sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Viikonlopun päivitystä:)

Lauantai aamuna siis tapasimme Helsingissä ystävän kanssa. Turisimme niitä näitä ja söimme hyvin:) Oli kiva nähdä!

Minähän annoin ystävälleni kassin yllärinä, mutta myös hän yllätti minut! Sain tämän ihanan vyyhdin, hänen itse värjäämänsä:Aion olla itsekäs ja tehdä tästä jotain ihan itselleni;)

Perjantaina sain valmiiksi revontulihuivin nro 28. Lauantaina päättelin sen, mutta kuvaa en ehtinyt napata ennenkuin tänään. (Eilen ajelimme Tampereelle, tarkoituksena hakea kuopus ja neiti kotiin ja jätimme esikoisen mummun ja papan luo. Tänään kävimme kaksilla syntymäpäivillä, kummipojan 1v juhlilla ja tätini 60v juhlilla. Ensi viikko meneekin taas sulatellessa kakkuja...)Tänään sain valmiiksi reissutyönä olleet sukat. Tartuin sukkahaasteeseen ja lupasin tehdä yhdet sukat, luulen että teen kyllä enemmän, mutta yhdet on nyt ainakin valmiit:Prinsessa häitäkin oli ihan pakko katsoa eilen niin kauan, että häävalssi tanssittiin:) Ihanat häät kertakaikkiaan pukuloistoineen kaikkineen. Hääpärikin vaikutti upean onnelliselta! Tuli hyvä mieli noita katsellessa:)

2 kommenttia:

  1. Kyllä olet tuottelias. Kiirettä pitää, että ehtii kaikki kuvat katsoa, hih. Ja ihania ompeluksia. Tuo suklaanruskea pellava on niin kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outi-M:) Minusta tuntuu, etten ole ollenkaan tuottelias... Ideoita olisi monta kertaa enemmän kun aikaa toteuttaa ne;)
    Minustakin tuo ruskea pellava on kaunista, taidan ostaa lisää seuraavalla Tallinnan reissulla ja tehdä siitä itselleni jonkun vaatteen:) Ihan olen siis hurahtanut pellavaan(kin):D
    Ainiin, revontuli nro 29 pääsi tänään puikoille;)

    VastaaPoista