torstai 17. kesäkuuta 2010

Päivän piristys tai oikeastaan piristykset :)

Tänään oli kurja iltapäivä, kävin nimittäin hammaslääkärissä. Pelkään ja inhoan hammaslääkärissä käyntiä ja aina vetkutan viime tippaan sinne menoa... No hyvä uutinen kai oli se, ettei ollut reikiä, mutta mutta... Yksi poskihammas on kuulemma niin huonossa kunnossa, että se otetaan pois! Ja juuri kaikkein kamalin asia hammaslääkärissä on se kun se puudutuspiikki keikkuu silmien edessä... IIK! Onneksi aika on vasta syksyllä ja hammaslääkäri katsoo röntgenkuvat ennen sitä, pelkään pahinta ja toivon parasta siis siihen asti;)

Mutta iloistakin asiaa minulla on:) Tänään posti toi minulle kaksi kirjettä, ne pilkisti positiivisesti esiin laskupinon välistä;) Toisessa kirjeessä oli kaunis kesäkassi, toivoin kesäkassia "neuleet kiertoon toisinpäin" ketjussa neulomossa. Ringo teki minulle näin kauniin kassin, kiitos Ringo!Ja "neuleet kiertoon" ketjussa tartuin tilaisuuteen saada itselleni ensimmäinen amigurumi:) Olen näitä vain päässyt kuvista ihailemaan ja nyt saan sitten hypistellä myös:D Tämä on ihana ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä:) Tämä amigurumi on Tapun käsialaa. Kiitos Tapu! Mukana tuli murkinaakin, toivottavasti minulle eikä tuolle amigurumille;)

Nyt jos hurauttaisi vielä pari kassia tai jospa sittenkin istahdan sohvalle tekemään revontulihuivia (josta puuttuu enää muutama rivi)... Vaikea päättää...

4 kommenttia:

 1. Ihana kilpikonna!!!! Pikku herra ehti jo varata sen=)
  T:Lapsukaisesi täältä Tampereelta=)

  VastaaPoista
 2. Hei rakkaat lapsukaiset:) Pian jo nähdään ja halitaan! Kilpikonna tahtoo matkustaa meidän mukanamme teitä hakemaan, kai se käy?

  VastaaPoista
 3. Hei Roosa:) Minustakin tuo kilppari on vallan mainio ja niin myös lapsistani. Nyt kilppari reissaa pitkin Suomea, kun unohtui viikonloppuna kyläpaikkaan... Toivottavasti osaa kotiin jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista