lauantai 5. kesäkuuta 2010

Jo joutui armas aika...

Ja vieläpä kahteen kertaan;) Eli olimme ensin yläkoulu kevätjuhlassa ja sen jälkeen alakoulun kevätjuhlassa.

Kaikki kolme lastamme pääsivät seuraavalle vuosiluokalle ja oikein hyvin arvosanoinkin vielä:) Eivät ainakaan äitiinsä ole tulleet koulumenestyksessä...

Lahjoimme opettajia tänä vuonna seuraavasti:

Kuopuksen opettajalle, joka ensi vuonna ei enää opeta kuopusta *nyyh* annoimme seuraavanlaisen pussukan ja kortin:Pussukan sisältä (pussukka sai toimia myös lahjapakettina, sen verran ekologisia olemme;)) löytyi sitten saunasukat, pesukinnas sekä terva-mentholi saippua. Kuopus olisi keksinyt pussukkaan sisälle vielä vaikka mitä, mutta tähän yhteistuumin sitten päädyimme kuitenkin:Tämä kuopuksen opettajan lahja oli se pitkään säilytetty salaisuus:)) Luulen tietäväni, että kuopuksen opettaja aina välillä käy täällä sivuilla kurkkimassa, että mitä olen saanut aikaan. Käsityöihminen kun itsekkin on:)


Neidin lahjukset opettajalle eivät tänä keväänä olleet itse tehtyjä, tai ovat itsetehtyjä, mutta eivät minun tekemiäni. Neidin opettaja tykkää Hello Kittystä (niinkuin mekin neidin kanssa), niin tämän lahjan "rakentaminen" ei ollut ollenkaan vaikeaa:)Ja esikoisen opettaja sai tänä keväänä mustikkaiset villasukat, mustikkasuklaata sekä mustikkaisen kortin:) Nämä sukat täällä olleet jo kyllä aikaisemminkin näytillä, mutta nyt uudestaan:Hetken hengähdämme ja sitten riennämme seuraaviin juhliin:)

4 kommenttia:

 1. Ihania lahjuksia! Omat dagistätien lahjukset edelleen mietinnän alla, taitaa pitsiliinat olla liian iso pala purtavaksi. Pussukkatauti on niin krooninen ja kyltymätön, ettei edes sähköposti auta. MÄ HALUUN NE KAIKKI :)

  VastaaPoista
 2. Ihania olit tehnyt, kerrassaan. Näin se taas vuosi koulua on vierähtänyt. Minä ainakin huokaisen, pääsee edes hiukan helpommalla vaatehuollon suhteen;)

  VastaaPoista
 3. Todella ihastuttavia muistamisia ovat lastenne opettajat saaneet :)! Ovat varmasti ilahduttaneet ja lämmittäneet saajiensa mieliä suuresti. Teille onkin jo koulumaailma ja omat opettajat ehtineet tulla hyvinkin tutuiksi. Meillä vasta esikoinen syksyllä aloittaa esikoulun, ja myönnän, että äitiä taitaa vähän jännittää ;)...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vee:) Lahojojen miettiminen on vaikeaa.. Minä ainakin haluan lasten kanssa antaa sellaista mikä tulisi käyttöön, eikä jäisi pölyyntymään laatikkoon kellariin ja sitten sen vielä pitäisi muistuttaa lahjan saajaa..

  Kiitos Zelda:) Vuosi taas vierähti ja ensi vuonna meillä esikoisen viimeinen peruskoulu vuosi! Äkkiä on aika mennyt, ihan liian äkkiä! Vaatteiden osalta pääsee helpommalla, mutta ruokapata saakin sitten porista tuplasti;)

  Kiitos Anette:) Toivotaan, että opettajat ilahtuivat. Meillä koulumaailma on jo tuttua puuhaa. Välillä tuntuu, että kaksi vanhempaa ei riitä kolmen koulun käyntiin;) Mutta onneksi lapsilla koulu menee hyvin ja kaikilla on se oma osaamisen alueensa:)
  Onnea teille esikoululaiselle:) Se on lapselle aika jännittävä paikka aloitella eskaria, vanhemmista puhumattakaan!

  VastaaPoista