sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Lisää silmukkamerkkejä;)

Olen ihan unohtanut raportoida, että revontuli nro 28 on tekeillä ja aika pitkälläkin jo! Ja seuraavaankin revontuleen on lanka kerittynä valmiiksi vyyhdiltä;)

Tänään saatoimme kaksi nuorimmaista junamatkalle mummulaan. Kuopusta jännitti ihan hirveästi, että osaavatko jäädä pois oikealla asemalla, neiti otti aika lungisti lähtöön asti, sitten alkoi perhoset kutitella masussa:) Matka oli mennyt hyvin ja pääsivät perille, ihan oikealle asemalle:) Lomailevat nyt viikon verran muumun ja papan hellässä huomassa. Esikoisella tiedossa rauhallinen (ja ehkä vähän yksinäinenkin) viikko.

Minä innostuin tekemään lisää silmukkamerkkejä;) Itse en aio tosiaankaan näitä kaikkia pitää:DMukavaa alkavaa viikkoa kaikille:)

9 kommenttia:

 1. Ihania silmukkamerkkejä, niitä tarvitaan aina. Ja hei, sä et varmaan enää tarvi revontulen kaaviota, osannet jo ulkoa?

  VastaaPoista
 2. Katju: Sun tekemät merkit on mulla enemmän käytössä kun mun omatekemät;)
  Kyllä mä vielä kurkin revontulen kaaviota, varsinkin sitä ensimmäistä. Vaikka uskoisin kyllä osaavani tehdä jo ilmankin, jotenkin sitä vaan ei luota muistiinsa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä silmukkamerkkejä. Johan noita voisi ripustaa muuten vaan neuleitansa koristamaan.

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs olet saanut aikaan silmukkamerkkejä! Ihania ovat. Pitäs itsekin yrittää sellaisia kerrosmerkkejä väsätä, mutta tarttisin kyllä kädestä pitäen opetusta.
  Ihanuuksiahan sulla on koko blogi täynnä. Ja nälkä tuli, kun katsoi teidän polttarieväitä :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sude:) Moni näistä on kyllä kuin koru.

  Kiitos Hanza:) Eikö ole kumma kun ei tunnit vuorokaudessa riitä kaikelle ihanalle mitä tekisi mieli tehdä;)
  Polttarieväät oli kyllä herkkuja:) Nyt jäi päälle "tekisi mieleni..."

  VastaaPoista
 6. Kiitos villapaitakommentista.
  Ihania nämä sun silmukkamerkit. Minä käytän vaan sitä hammasharjan renkulaa ja langanpätkiä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pirena:) Minäkin ennen käytin langanpätkiä ja vieläkin kyllä välillä;)

  VastaaPoista
 8. Ihania silmukkamerkkejä! Hyvä, että joku muukin tekee paljon Revontulia, hih. Nyt sain lopetettua toistaiseksi. Olen harrastanut viime ajat keuhkoputkentulehdusta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Outi-M:) Minusta revontulet ovat kauniita, jokainen huivi omanlaisensa, vaikka toiset pitävätkin ohjetta yksinkertaisena ja tylsänä.
  Paranemista sinulle!

  VastaaPoista