maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ompeluksia:)

Tämän illan on ompelukone laulanut;) Innostuin ompelemaan, kun lupasin pari käsityöpussia neulomon kautta. Miksi siirtää ompelusta myöhemmäksi kun intoa piisaa nyt jo:D Eli ompelin kaksi käsityöpussia kierrätyskankaista. Näitä en nyt tähän hätään edes leikannut lisää, kun ei ole tiedossa kenelle noita tekisi;)Ja vihdoin sain ommeltua myös äiskän pellavakassin. Tästä tuli hieno:) Toivottavasti äiskä raaskii tätä käyttää, eikä tämä ihanuus jää kaappiin lojumaan..

Kasseja leikkasinkin aika monta valmiiksi. Saas nähdä koska ne ehdin kursia kokoon;) Siskon kassi pitäisi saada valmiiksi vielä tällä viikolla, että saan sen viikonloppuna vietyä sisko-kullalle:)

4 kommenttia:

 1. Joo täällä sisko-kulta odottaa ihanaa kassia :) Ja varmasti raaskii myös käyttää sitä :) Tosi ihania juttuja olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Sisko-kulta, kannattaakin odottaa;) Ties miten ihana luomus kohta keikkuu olallasi:D
  Ihanaa, pian nähdään!

  VastaaPoista
 3. Mukavia kasseja olet ommellut. Mikähän siinä on, etten saa itse ommeltua yhtään vaikka kankaita olisi vinot pinot. Tarvetta kangaskasseille kuitenkin olisi. Nuo valkaisemattoman lakanakankaan väriset mainoskangaskassit on aika hirveitä ja likaantuvatkin niin nopsaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pirena:) Minun tekemäni kassit pääasiassa muuttavat pois meiltä;) Ja kaupassa käydessä ne kassit jotka ovat olemassa ovat monesti kotona..
  Pitäisi varmaan seuraavaksi ommella ihan kauppakasseja. Ne kaupassa mytävät ovat tosiaan aika tylsiä.

  VastaaPoista