tiistai 29. kesäkuuta 2010

Lankaa ja pupu:)

Oi ja voi! Nämä vyyhdit, ihanalta ystävältäni, saivat uuden kodin minun luotani:) Kylläpä ystäväni on hellinyt minua viime aikoina!

Katsokaa mitä ihania värejä näissä on! Uskonkin, että hän omistaa taikasauvan, jolla nuo värit loihtii;) Nämä ovat nimeltään: Noitarumpu, kesäkeiju ja mansikkapaikka:)Ja tämän ihastuttavan pupusen sain neuleetkiertoon ketjussa Novitan neulomossa Nannilta. Tämä saavutti suuren suosion heti pompattuaan pois postin pussista! Ensin se loikki kuopuksen syliin, siitä neidin syliin ja kävi kurkistamassa esikoisenkin ovella, kunnes vasta asettui tuolille kuvattavaksi:Tämä muistuttaa hirmuisesti kuopuksen omistamia uglydoll nukkeja, ja tämäkin luultavasti päätyy niiden seuraksi kuopuksen sänkyyn unikaveriksi hänelle:)

Kiitos Nanni supersuloisesta pupusta!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olivat mieleesi ja itselläkin parempi olo, että saivat hyvän kodin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain Zelda:) Langat saivat hyvän ja hellän kodin, välillä käyn hiplaamassa vyyhtejä ja juttelen niille mukavia;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat langat ja pupu! Tässä alkaa ihan vihertämään.

  VastaaPoista
 4. Outi-M: Älä suotta viherra, minähän saan ja menetän saamani melkein samantien;) Pupukin loikki sitten neidin huoneeseen asumaan, kuopus saatteli sen sinne ihan itse. Nuo vyyhdit saan vyyhteinä pitää itselläni, mutta kun kerin ne langaksi niin jo vain neiti niistä kiinnostuu... Saati kun saan vaikka sukat valmiiksi, niin neiti koipineen on heti niitä pyytelemässä... Ja äidinhän on ihan hirmu vaikea sellaisten kehujen keskellä olla antamatta niitä eteenpäin;)

  VastaaPoista